Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjezd první sezóny nebyl z nejrychlejších a nemohl jsem se zbavit pocitu, že by epizodám slušelo vyšší tempo. Od třetího dílu má spokojenost zvolna narůstala; z toho, co jsem viděl, jsem usuzoval, že si tvůrci pro diváky chystají pořádně výživný závěr, a nakonec jsem jen tupě civěl, jako chlapeček, kterému větší kluci sebrali na pískovišti kyblíček. Dostavilo se u mě tedy zklamání, které nebylo způsobeno ani tak průběhem řady jako jejím zakončením- nezakončením. / Poučení: Pokud jde feministkám skutečně o práva žen, měly by za ně začít bojovat v Japonsku nebo Íránu. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Jasně, neříkám, že kdyby to nebylo z Japonska a hlavní hrdina by nebyl běloch, který musí nějak žít v nečekaně rasistické zemi, tak by to byla nuda. Takových máte dopma dvanáct do tuctu. O to víc nasere, že seriál začíná tím, že jste vlastně na konci. Ale kde je ten konec? Sezóna 5? 8? 12? Nevím. A pokud to bude nějaké taktové číslo, tak mě to ani nebude zajímat. Tah dobrý. Ale max na tři série. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá kriminálka, která dokonale míchá západní přístupy s japonskou kulturou a obyčeji. Obzvláště musím ocenit, že většinu času se opravdu ve filmu mluví japonsky a všichni protagonisté se jazyk museli naučit. Škoda, že poklidný neo-noirový přístup se k závěru zvrhne stylem spíše ke klasické severské depresivní kriminálce. Konec zcela nešťastně není uzavřený a spoléhá na další sérii. Tak nezbývá jen doufat, že ho HBO pro 2. sérii skutečně obnoví. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V konečnom zúčtovaní nadpriemerný seriál, so slabším rozbehom, množstvom nudnejších pasáži, jednotlivé epizódy by sa dali s prehľadom okresať na 45 minút, vynikajúci je výber dobových pesničiek pri návštevách tanečných klubov a seriál má jedno obrovské plus ktoré sa len tak nevidí - novinár robí chyby a v polícii pracuje muž, ktorý nie je alkoholik, má rád svoju rodinu a všetci o ňom vedia že sa nedá podplatiť. Takto si trúfnuť ísť proti liberálnej vlne, to sa len tak nevidí... ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedinečná příležitost získat práci v prestižních japonských novinách Meičo, to potká jen hrstku vyvolených. Přesto se pokouší příležitosti chopit mladý začínající americký novinář Jake Adelstein, naučil se plynně japonsky a je připraven udělat za dosavadním životem tlustou čáru, splnit si svůj sen a stát se v Zemi vycházejícího slunce novinářskou legendou. Jenže co dělat, když chcete psát o zločinech jakuzy a nikdo se s vámi nebude bavit, protože jste gaidžin.. Musíte něco nabídnout, musíte si vybudovat vztahy s policií a otevřít se světu pohybujícímu se na hraně zákona.. A třeba kápnete na něco opravdu velkého... 85% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Když jde Jake Adelstein (Ansel Elgort) se svým kamarádem do night clubu, hraje skladba „Insomnia“ od Faithless. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama