Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 15

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 15

Recenze (143)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zábavná, energická, nápaditá a neutichající animovaná jízda, která si bere kousek z každého možného žánru (který je schopen korespondovat s přístupností pro celou rodinu) a okamžitě staví Zlouny na pozici nejpozoruhodnějšího animáku, co možná celý letošní rok nabídne. DreamWorks zase zkusil originální cestu a vydařilo se na jedničku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zběsilost animáků Texe Averyho potkává elegantní švih Dannyho parťáků a je z toho jeden z nejlepších animovaných filmů, jaké jsem v poslední době viděl. Animace je stylová a připomene Spider-Mana: Paralelní světy, hlavní vlčí hrdina s hlasem Sama Rockwella snad ani nemohl být větší sympaťák, jsou tu skvělé gagy, výborné akční scény, šlapající hudba Daniela Pembertona... Co na tom, že příběh není nijak originální a při sledování si nelze nevzpomenout třeba na Já, padouch. Ideální podívaná pro malé i velké, tak jak to Dreamworks dříve normálně uměli. ()

Reklama

Muel 

všechny recenze uživatele

| DreamWorks Animation | Veľké prekvapenie. Čakal som, že The Bad Guys budú ten typický rodinný klišoidný a otravný animák leta, v ktorom budú debilne trápne vtipy a generický príbeh, ale som rád, že som sa mýlil a zatiaľ je to najlepší animák roku. Je to štýlové, akčné, vtipné (!) a zápletka síce mierne predvídateľná, no pri takto našľapanom animáku to nevadí ani najmenej a som rád, že každý z piatich hlavných hrdinov má svoje skilly, svoje slabosti a do jedného sú proste likeable a deti si ich zamilujú. DreamWorks rules! Viac TU. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

V kostce. Zlouni mají super animaci, pořádně dojí tématiku morčátek (jo, máte mě!) a snaží se být akčňákem pro mladší diváky (honičky a vloupačky se daří na jedničku). Má to však svoje „ale". Opravdu povedených vtipů je málo a celý film je svou nepředvídatelností hrozně předvídatelný. Umím si představit, že se děti budou královsky bavit a dostanou i zodpovědnou dávku poselství, ale já se popravdě nudil. Což by se mi u animáků stávat nemělo. P.S.: Poslední věta Hladova komentáře to vystihuje dokonale. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Heist animák, u ktorého by som podľa premisy čakal, že bude značne pomrkávať aj na dospelé publikum a odkazovať na známe filmové gangsterky. Nestalo sa, no zároveň nie je fér niečo také vyčítať rozprávke. The Bad Guys majú fajn štylizovanú animáciu (nie hyperrealistickú, kde sa postavám hýbe každý chlp na tele, práve naopak), zábavné heist scény a občas aj správne trefný humor. Problémom je, že to je celé dejovo predvídateľné až beda a s pribúdajúcimi minútami čoraz jasnejšie, že v tomto prípade je zámerom cieliť skôr na to najmenšie publikum a tak sa The Bad Guys za sto minút vlastne nedopracujú k ničomu vyslovene zaujímavému. Som presvedčený, že deti sa budú baviť kráľovsky a to bolo určite cieľom filmu, ale ja ako dospelý, 30-ročný filmový fanda som predsa len už rozmlsaný animákmi s nejakým posolstvom. Pixar v tomto hrá jednoducho oveľa vyššiu ligu. CELKOVO: 6/10 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)
  • Film vychádza z úspešnej rovnomennej knižnej série, ktorej autorom je Aaron Blabey. (toi-toi)

Reklama

Reklama