Reklama

Reklama

Zlouni

  • USA The Bad Guys (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Málokteří hrdinové mají tak špatnou pověst jako Vlk, Had, Tarantule, Piraňa a Žralok. Tihle psanci se tak dlouho hledali, až se našli a dali dohromady tým, pro který je spáchání dokonalého zločinu stejná brnkačka jako vyrazit si v neděli odpoledne na zmrzlinu. Hlavou party je Vlk, Had má na starosti otevírání sejfů, Tarantule je zkušená hackerka, Žralok se umí skvěle maskovat a Piraňa je vztekloun, který pro ránu nejde daleko. Za léta strávená loupežemi všeho druhu získali dojem, že jsou nepolapitelní, jenže i pro ně nakonec bude platit, že se tak dlouho chodí do sejfu pro diamanty, až se zámek zacvakne. Konkrétně máme na mysli zámek na policejní cele. I v téhle prekérní situaci má však pětice zlounů štěstí v neštěstí. Do života jim vstoupí profesor Marmaláda (morče a především klaďas tělem a duší), který má ambiciózní plán – převychovat je na dobráky. Všichni členové gangu souhlasí, protože je to vstupenka na svobodu. Jejich plán počítá s tím, že na oko budou sekat latinu a při první příležitosti se vypaří. Jenže už prvních pár dobrých skutků vede k nečekanému zjištění, že být dobrý je vlastně fajn. Co si s tím počít? A jak se mají zachovat, když uvolněný trůn pro největšího záporáka zabere někdo další? Budou s ním jednat v rukavičkách, nebo si to s ním vyřídí ručně? (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (143)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechová animovaná pohádka, neřkuli bajka s oním kýženým ponaučením, cílící skutečně na ty nejmladší diváky svou jednoduchostí a předvídatelností. Nenudil jsem se, ale ani jsem nepřekypoval nadšením. Zkrátka další z řady animáků, který zapadne v paměti hluboko, protože ničím nezaujal a postrádal výraznější humorné scénky. Průměr, který už asi podruhé nevyhledám. 55% ()

Klajnik odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkná animace (ještě aby nebyla, když to dělá Dreamwork), ale jinak je to nudné jako prase. Takhle předvídatelný a šablonovitý příběh jsem dlouho neviděl. Nutno to zdůraznit: Šablonovité filmy jsou běžnou realitou, ale tohle bylo dějově vyloženě odfláklé. Ve filmu se neděje to, co by mělo přirozeně vycházet z postav, ale děje se to, co scénáristé chtějí, aby se dělo, protože se to tak běžně děje ve většině filmech. Žánrově je to hlavně komedií, ale skoro se u něj nezasmějete (úspěšnost vtipů, které padly na úrodnou půdu je opravdu nízké), ačkoliv je tam vtip nebo gag snad každé 3 vteřiny. Na mě je to příliš infantilní, afektované, plytké a otravné. Děti se ale budou bavit (nikoli smát), protože se na to pěkně kouká, furt se tam něco děje a tempo je opravdu svižné. V tomhle smyslu je zábavný i čas strávený na facebooku. K dobrému filmu to má daleko. Zbytečný film. Takovými opovrhuji. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Veliká animovaná pecka, která doufám dostane sequel. Vzhledem k mému věku a zároveň prozatímní absenci potomků už mě nebaví ledajaký animák a málokdy mě vyloženě něco v tomto žánru nadchne. Zlounům se to povedlo už v úvodní sekvenci a to zejména díky hlavní hlavní postavě, navíc dabované mým velkým oblíbencem Samem Rockwellem, která je tak strašně cool, že mě to až překvapovalo. A víceméně tomu nespadne řetěz až do konce a vy chcete víc. PS : Již druhý animák, ve kterém neskutečně válí vlčí postava (tou druhou je Kocour v botách 2). ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Strašně zábavný animák, který si užijí jak děti, tak i dospělí, protože humor jde zde povedený naprosto precizně, dávkuje vtipy, zábavné situace i dospělácké dvojsmysly a celé mi to evokovalo Zootropolis, jenž ve svém subžánru doteď nemá konkurenci. Postavy jsou skvělé a originální, při jejich představení se divák směje od ucha k uchu a i přestože je celý příběh víceméně typicky šablonovitý, dokáže překvapit, zabavit i vtáhnout a mnoho nápadů je vcelku neokoukaných a inovativních (loupeže, plánování...). Velmi povedená záležitost, kterou ocení snad každý divák naskrz všemi věkovými kategoriemi. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

animovaná jednohubka, která se snaží sázet na originalitu, ale zas tak moc jí to nevychází a ve finále z toho nevyleze nic co by překvapilo. Akce je dost, humoru poměrně taky ovšem postavy zas tak zajímavé nejsou a chemie ústřední bandy na mě moc nefungovala. Rozhodně je tu každopádně vidět, že tvůrci mají rádi a znají heist filmy a po téhle stránce Bad Guys fungují velmi dobře...65% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Během galavečera, když se policisté přesunou a obklíčí BadGuys, všichni opakují: „Hut, hut, hut,“ a odkazují tak na konec filmu Bratři Bluesovi (1980). (LUKICKK)
  • Ve scéně, kde pan Wolf a Diane tančí, byla choreografie vytvořena skutečným profesionálním choreografem. (LUKICKK)

Reklama

Reklama