Reklama

Reklama

Ve službě

  • Velká Británie Line of Duty (více)
Trailer 1

VOD (1)

Aaron Eckhart svádí neúprosný závod s časem v hlavní roli tohoto výbušného akčního thrilleru. Aby dosáhl svého vykoupení, vydává se zdiskreditovaný policista Frank Penny (Aaron Eckhart) na nebezpečnou misi s cílem vypátrat unesenou dceru náčelníka policie (Giancarlo Esposito). Její už tak mizivé šance na přežití rázem vezmou za své, když Penny udělá fatální chybu a zabije zvráceného únosce, jediné vodítko k odhalení místa, kde se dívka nachází. Poté, co se k němu připojí ambiciózní reportérka Ava (Courtney Eatonová), která zajišťuje živý přenos z pátrání, se rozpoutá hotové peklo, neboť na scénu přichází bratr mrtvého únosce (Ben McKenzie), lačnící po krvavé pomstě. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Neskutečně idiotský film o megatupé krávě s mobilem, která si myslí, že spasí svět a bude slavná, dementní policii a bulvárních zmrdech ....... absolutní filmový  holocaust jak od těch spoza velké louže.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

leon06

leon06 (hodnocení, recenze)

Uf, stale nemozem uverit, ze som to dopozeral. Tak otrasny film som uz davno nevidel. Je mi z toho na 🤮

adam31

adam31 (hodnocení, recenze)

Tak taký hnoj som už dávno nevidel!!! Je až neuveriteľné, do čoho sú amíci ochotní vraziť prachy. Veď aj inteligenčne postihnutí, by vedeli napísať múdrejší scenár. Sledovanie tohto hnoja je strata takmer 100 minút života! Nájsť v dnešnej blbej dobe, aspoň trochu nadpriemerný thriller, je zázrak, no filmov, horších ako hnoj, je viac, ako toho hnoja! Malo by sa zaviesť aj mínusové hodnotenie, takže toto "veľdielo" má mojich - 100%!!!!!!!

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Vždycky záleží na přístupu. Tady se všichni zúčastnění snažili a bylo to hned vidět, narozdíl od plánu útěku 2 který totálně odflakli a natočili jenom z povinnosti. Našel bych každopádně určitě i horší režiséry než je Miller.

na příspěvěk reagoval mzss1, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Inak toto je film, ktory kludne mohol ist do kin namiesto tych komixovych sragor pre male deti. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Myslite, ze to je ojedinely kvalitny film Stevena Céčkara Millera, alebo je to zaciatok jeho novej kariery aky sme videli u Jesse V. Johnsona, ktory sa z totalnych hovien tiez celkom solidne vysvihol?

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Nečekaně si mě překvapil :)) Já ted dodíval Trauma center a mám trauma spíš s Willisem, který tam podal fakt mizerný herecký výkon, jinak ten film byl dobrej, neškodná napínavá jednohubka ;) Lepší než současné Seagalovky a filmy od Zasranyho apod. :D 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Rozhodně. Dal jsem sice stejný hodnocení, ale tady jsem fakt uvažoval i o 4* Eckhardt mi v posledním pádu hodně chyběl a teď už vím proč.

na příspěvěk reagoval mzss1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Je to vydarene poctive akcne becko a Bay s Rambom sa môzu ist zahrabat.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nevím ty lidi v tom hledají asi lék na rakovinu :) tohle je zábavný bezmozkovy béčko navíc s perfektní technickou stránkou. Každopádně bude to komický jestli Laco dá víc než u Ramba. Tipuji, že tady taky 2*, ale třeba překvapí :)

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Dáš jen tradiční 2* :)))) Ale třeba ne, není to běžný film, má to spád, nenudí to, sice pár nelogických děr atd.. ale jinak opravdu slušné a po technické stránce na béčka téměř dokonalé..

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Taky nemám důvod nějak extra kverulovat. Neříkám, že by mě to úplně extra uchvátilo, ale na daného režiséra je to opravdu nadstandart. A díky panu mp za opět perfektní titulky! :)

na příspěvěk reagoval Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Super, tak jsem si stáhl kvalitku přes cca 6GB s titulky a spokojenost! Až na pár nelogičností a jisté přehnanosti resp. ujetějšímu stylu filmu se mi to líbilo překvapivě dost. 

Reklama

Reklama