Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O deset let později. Rhaenyra čelí Alicentiným neustálým dohadům o svých dětech, zatímco Daemon a Laena zvažují nabídku v Pentosu. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (93)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chaos. Ďalší skok v čase, ako by sa nič nedialo a vymenení herci, aj keď chválim, že spotená kráľovna vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým ako princezná. Ale predsa len nejaké poučenie tu je: Ak uvidíte nahého chlapca masturbovať v okne, nemajte mu to za zlé. To je len následník trónu u Targaryenovcov. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahově jednoznačně nejlepší epizoda. Problémem je, že jí chybí důslednější build-up pro motivace některých postav. Že Alicent? Ve finále jsem tak rozpolcen, protože bych sice rád negativně ohodnotil absenci dříve zmíněných charakterových "přepnutí", ale... Ten díl je jinak vším, co jsem si od Rodu draka přál. Jako samostatná část příběhu funguje dokonale, ale škodí jí vynechání jedné či dvou předchozích epizod, které by to všechno postavily do smysluplnější roviny. Ale můžu to opravdu vyčítat přímo této epizodě? Asi ne, protože já jsem poprvé v celé sérii nadšeně hltal vše, co mi tvůrci hodili na talíř... A to prostě musím ocenit... ()

Reklama

aik

všechny recenze uživatele

Řekněme, že tohle už je jen taková poslední kapka úpadku GoT. Snad s mírnou vyjímkou předchozí epizody, mi celý seriál zatím přijde, že se tvůrci jen plácají na místě a vlastně nevědí kudy kam. Casting hlavních postav o ničem. Většina představitelů těžce postrádá charisma a když už ho někdo má, tak je jeho role minimální. Práce s postavami obecně bídná. Motivace chování často nelogická. Kontinuita vyprávění nikde (takřka bych se vsadil, že to psali až během natáčení). Atmosféra generická až umělá. Šokující scény většinou jen pro efekt a spíše samoúčelné. ... Rod draka se zatím jen veze na popularitě GoT a bohužel si absolutně nezaslouží srovnání. Dám tomu šanci do konce série, ale za mě zatím průser. ()

kristianzen odpad!

všechny recenze uživatele

wtf? to jako vážně nebo je 1.4.? Co to je sakra za nesympatické lidi, kteří nahradili naše známé postavy se kterými jsme si vytvořili pouto? nějaké hlavní postavy vymění ale ser criston a jiní jsou zároveň stejní a postaví je vedle sebe jako že nic?! no tak to je už tak absoultně absurdní výjeb s divákem. ti tvůrci jsou normální idioti. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na změnu hereček si musí člověk chvíli zvyknout, ale nakonec jsem to dokázal vstřebat po jedné epizodě. Sice královně a princezně to malinko ubírá na charismatu a roztomilosti, ale stále se to dá. Chválím nicméně děj, časový skok je opodstatněný a nyní nám seriál nabízí daleko více postav a možná i zajímavější zápletku. Znovu tleskám za výbornou hodinovou epizodu, při které jsme opět během chvilky poznali nové postavy a lehce si k nim vytvořili vztah. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama