Reklama

Reklama

Risk

Trailer

Obsahy(1)

Bývalý člen speciálních jednotek žije poklidný život se svým synem Taylorem (Matthew Garbacz). Vše se ale změní ve chvíli, kdy je Taylor unesen záhadným Mzamem. Mzamo (Mario Van Peebles) po Nerovi (Scott Adkins) chce, aby odstranil konkurenty zločineckého sindikátu. (mokki5)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Takyto jednoduchy priamociary nasilny dej by sa ujal este v 70. rokoch. Dnes po skusenostiach s Tarkovskym, Bergmanom, Tarantinom atd atd atd to uz ludi fakt netaha, an pokon ani mna. Tema odstarnit konkurentov zlocineckeho syndikatu vyzera na prvy pohlad dobre, len herci si doslova odbili a reziser je rutiner  : 30 % ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Na scénáři se musel notně podílet lýkožrout smrkový, poněvadž ho oholil jako šumavské lesy. Adkins suše jezdí od baráku k baráku, kde vždy vykropí nebo jinak vykydlí 10-30 úplně neschopných hlídačů nebo mafiánů. Občas si zavolá se synáčkem, což ho absolutně emočně nerozhazuje, i když je malej drzej dacan někde vězněnej. Chorča není špatná, ale holt ty nejlepší roky má Anglán bohužel za sebou. A závěrečný zúčtování s Van Peeblesem, na který jsem se těšil, je možná morálně fajn, ale tvle do akčního filmu patří akční finish him s ústředním záporákem! Shit the fuck! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková typická spolupráce Florentina a Adkinse. Scott by pochopitelně měl na víc o tom žádná, ale v současné době bohužel asi ne. Je to blbý a levný? Ano, ale i přiměřeně zábavný. Tady nám aspoň nevalí žádný klíny a fake news do hlavy jako v Legacy of lies a film se soustředí na to co Adkins nejlíp umí a to je akce. Pravda kamera mohla bejt lepší, nějaký výtky tady uznávám, ale celkově jsem dostal nakonec i víc než jsem čekal.60% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

V podstatě stejnej případ jako předchozí spolupráce Adkinse s Florentinem Close Range. Levný, ale akcí nadupaný akční béčko se základním scénářem. Bez čeho bych se nicméně obešel je syn hlavního hrdiny, kterej není vyloženě otravnej, ale moc mě nebavil. Na druhou stranu potěšil nejednoznačnej záporák Maria Van Peeblese, kterýmu zůstaly ještě nějaký morální zásady. Celkově svižná jednohubka, která má čistýho času bleskových 80 minut. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Teda obsadit Van Peeblese ve filmu jako Mexičana mě překvapilo. Ano, sice se tam narodil, ale opravdu není ukázkový představitel hlavy Mexického kartelu. Ale popojedem. Za celou dobu jsem se nemohl zbavit pocitu, jako by někdo vzal myšlenku z Komanda, aktualizoval pro 21 století (Komando v době mobilních telefonů by moc nefungovalo) a nacpal do videohry. Celé Seized (jméno zatím nezprzněno kreativním CZ distributorem… jak svěží) je totiž normální FPS se stejně nápaditým scénářem… a přemýšlím jak moc mě to u filmu s Adkinsem vadí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Nero (Scott Adkins) je zasažen malou uspávací šipkou, která prorazí sklo jeho posuvných dveří. Samotné sklo by změnilo trajektorii šipky a vzhledem k tomu, jak šipka funguje, by se při nárazu do skla uvolnila její nálož, takže by byla pro Nera nepoužitelná. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama