Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co má společného kráska městečka, roztleskávačka a vzorná dcera s nemanželským synem místní lehké ženy, rváčem a chlapcem z polepšovny? Nic, dokud k městečku nespadne družice s tajným vládním experimentem - podivným fialovým slizem, který se pohybuje, požírá a absorbuje vše živé a roste, a roste a roste... Boj o život začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (248)

Filmpub.cz (Radomír Kokeš)

"Faktor nebezpečí je představován záhadnou plazmatickou hmotou, která rychle pohlcuje vše živé a s každou další obětí nabývá větších a větších rozměrů, takže z nevinného kousku čehosi je na konci cosi, co je velký nikoli jako kráva, ale jako celý stádo Milek, jen je to zelený. S ubývajícími minutami…"

Studna.net (Ivan Kučera)

"Bude sa vám Sliz páčiť? To záleží na tom, či a vám páčia filmy, vylovené z podobného hnilého súdka. Prvú polovicu stominútovej snímky tvorí predovšetkým budovanie zaspatej atmosféry ticha pred búrkou. Štandartné osadenstvo typického filmového mestečka (mládežou znechutený katolícky kňaz, rebelant…" více

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama