Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Arnie v rámci federálního programu ochraňuje svědky, kdo pak ochrání grázly, co jim jde po krku..? Není to na udělení doktorátu od Univerzity akčního filmu, ale když po legrační padákové scéně pochopíte, že jsou to jen další Rakušanovy pravdivé lži, dojdete ke smíření. Navíc je tu James Caan, který si roli bezcharakterního prevíta patřičně užívá (dokud nepřehlédne výstražné znamení na železničním přejezdu).. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hláška: "Tady odbory nikdo ochcávat nebude!" pronesená ze strany odborářů směrem k samopaly ozbrojeným členům mafie mě utvrdila v tom, že tenhle film chce jenom pobavit. Arnoldovi to naštěstí tvůrci neřekli. Proto neztratil ani kapku drsnosti na úkor sarkasmu a jeho natrénovaný výraz doktora inteligentního svalstva ho nikdy neopoustil. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba to neni, ale dá se u toho slušně pobavit. Arnold se tady tentokrát moc nepředved a je docela topornej, ale občas nějakou tu hlášku utrousí a jsou tam dobrý akce, hlavně na konci, když si tam Arnie vezme dualy EM pušek a začne tam všechny kosit, ale jinak je to spíš nuda, když tam neni akce a musí si vystačit s blbejma dialogama a s otřepanou zápletkou, ale koukat se na to ještě dá, hlavně když tam je Arnie ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Byl to Terminátor, pak Predátor.... a nakonec Eraser. Teda Likvidátor. John (Arnold Schwarzenegger) má takovou netradiční práci a to, že zachraňuje špatný kluky před ještě horšíma. Eraser jsou zlatý devadesátý léta. Arnold opět v roli drsného zachránce chránící oběť, po které pase doslova kdekdo. Začátek velmi připomíná True Lies (1994), tím že John patří pod další tajnou agenturu. Eraser se může pochlubit dobrou akční hudbou od Silvestriho a zároveň nabídne i akční jízdu. Co jiného čekat že? Od kostýmu „Lets party“ až po velké finále v docích je potřeba říct, že scénář ničím nevyniká, ale u tohodle žánru se to dá lehce odpustit. Snad jen že to má zbytečně dlouhou délku. Arnimu to sluší a já se dobře bavil. Inu jak v těch klasických 80tkách. Ale Komando (1985) je zkrátka jen jedno. (69 %) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě slušný (ve smyslu koukatelnosti) akčňák trpící hlavně na zbytečně přepálenou délku. I když to vlastně nějak moc nenudí, ale je to prostě dlouhé. Arnold je klasika, Vanessa je fajn, i když by mohla dostat prostoru trochu více, Caan si to evidentně užívá, Kilpatrick má zabijácký knírek. Prostě klasika ústupu devadesátkových akčňáků. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • John Kruger (Arnold Schwarzenegger) se skrývá v domě Lee Cullen (Vanessa Williams) za lednicí a šrapnelová výbušnina mu provrtá záprstí pravé ruky. Když však zanedlouho vyráží na akci s Robertem DeGuerinem (James Caan), není na jeho pravačce vidět žádnou stopu po zranění. Je vyloučeno, aby se mu bez následků zhojilo. (Robbi)
  • Rozpočet snímku navýšilo mnoho scén, které byly napsány, natočeny, ale nikdy se nepoužily. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama