Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Arnoldovo pozdní období nestojí za nic a udělal rozhodně dobře, že pověsil herectví na hřebík a odešel se prdelit do kalifornského guvernérského křesla. Likvidátor je z těchto filmů učitě nejlepší. Scénář je docela slušný, Arnold má už sice nějakou tu vrásku, ale pořád je to ten starý akční matador a ty termo zbraně jsou prostě cool. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Posledna klasicka velkolepa Schwarzeneggerovka v ktorej bol este stale v dobrej forme. Zapletka je zaujimava. Arnie je tu za svojho klasickeho drsniaka a ma dost vtipnych hlasok. Akcne sceny su kvalitne ale uz pôsobia miestami dost moderne. Ubral by som digitalne krokodily, blbnutie pred zelenym platnom na kontajnery alebo vo vzduchu a namiesto toho by som pridal nejaku poriadnu nahanacku a nejaky realny kaskadersky kusok. Perfektne su ale prestrelky a v bitkach sa Arnie tiez slusne predvedie. Uz nie su tolko zalozene na sile ale maju aj slusnu choreografiu. Herecke obsadenie je slusne. James Caan je fantasticky charizmaticky zaporak. Ale chyba mi tu nejaky jeho namakany poskok. Namiesto neho tu je kopa tuctovych poskokov, ktory maju aspon poriadnu fazovu pušku. Scena, ked Arnie chyti do ruk dve tie megapusky, tak je to ten stary dobry Arnie, ktory vyhadzuje do vzduchu vsetko, co trafi. A on ma dobru mušku. Neskutocne zabavny je Robert Pastorelli. Vanessa L. Williams je sympaticka aj ked nie je môj typ. V malych ulohach potesia aj James Coburn a James Cromwell. Hudba sa mi zdala dost nevyrazna. Chybal mi nejaky pamätny hlavny motiv. Celkovo ten film pôsobi ako jednoduche becko s obrovskym rozpoctom. Uz to nie je tak unikatna zabava ako Komando a miestami to je uz zbytocne preplnene trikmi na ukor kaskaderskych kuskov, ale stale z toho citit ten klasicky Arnieho styl. Pre Arnieho fanusikov to je ale povinnost, ktoru si urcite pozru viackrat. 7/10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že tam hraje Arnold, tak by to nestálo za nic. Klasická akčňárna...s děravým scénářem, nezničitelným Arnoldem a nesmyslnými akčními sekvencemi. Aspoň jsem se pobavil u některých scén, kde to autoři určitě nezamýšleli. --- Johne ale tam nemůžeme jít, čekají nás - Já bych je nerad zklamal ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Celkem obyčejný akčně-thrillerový standart s nablblým scénářem a cheesy hláškujícím Arnoldem, ale jak dojde na finální přestřelku a Arnie vezme do rukou dva railguny, tak se to rázem posune o notný kus blíž k nejlepším momentům devadesátkových žánrovek. Místy nuda, místy solidní nápaditá zábava. 7/10 ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympaticky debilní béčko, poslední solidnější vzepětí guvernéra Mr. Universe v akčním filmu, pak už jeho kariéra definitivně zamrzla na úrovni "Batmana a Robina". Nejsem si úplně jistá, nakolik byl "Eraser" míněn vážně, ale já se u toho pokaždé nasměju jako šílený uň a v útlém mládí jsem Arniemu toho drsňáka žrala i s navijákem. Při vzpomínce na padákový souboj v oblacích nebo na ty divné pseudokrokodýly se moje bránice začíná samovolně otřásat, při vizuálním kontaktu by přešla rovnou do burácivého pazvuku. Nemůžu si pomoct, tahle kravina z devadesátých mě svým primitivním způsobem prostě a jednoduše baví. 66% ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Rozpočet snímku navýšilo mnoho scén, které byly napsány, natočeny, ale nikdy se nepoužily. (HellFire)
  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)
  • John Kruger (Arnold Schwarzenegger) se skrývá v domě Lee Cullen (Vanessa Williams) za lednicí a šrapnelová výbušnina mu provrtá záprstí pravé ruky. Když však zanedlouho vyráží na akci s Robertem DeGuerinem (James Caan), není na jeho pravačce vidět žádnou stopu po zranění. Je vyloučeno, aby se mu bez následků zhojilo. (Robbi)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama