Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Hláška: "Tady odbory nikdo ochcávat nebude!" pronesená ze strany odborářů směrem k samopaly ozbrojeným členům mafie mě utvrdila v tom, že tenhle film chce jenom pobavit. Arnoldovi to naštěstí tvůrci neřekli. Proto neztratil ani kapku drsnosti na úkor sarkasmu a jeho natrénovaný výraz doktora inteligentního svalstva ho nikdy neopoustil. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nech se vycpat:) Nahláškovaná komedie z oné krátké evoluční etapy, kdy dinosauři akčního filmu počali vymírat, ale přesto ještě z posledních sil mrskli ocasem. Jen tak pro zábavu. A souboj akční dinosaur versus newyorský krokodýl musí nutně vejít do animální síně slávy. Arnie coby kulometná chůva se pohybuje v říši nadsázky, nesmrtelnosti a neprůstřelného humoru, zároveň ještě žije ve světě, v němž je pro jedince možné zmizet. To v našem světě působí jako nejvíc sci-fi moment vůbec. Konečně chápu, proč dal i Roger Ebert 75%. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pokud jsou Vašimi iniciály písmena A a S, přátelé Vám přezdívají Rakouský dub a místo paží máte přerostlé pomeranče, můžete si dovolit dělat takové frajeřinky jako: chytit sbalený padák během volného pádu, vystřílet digitální aligátory v zoologické zahradě, kušit do nepřátel elektromagnetickými pulzy nebo po ukončeném hovoru zahodit mobil někam do prdele. Rovněž se nemusíte starat o svá zranění: dlaň probodená zahroceným vrtákem, stehno propíchnuté kusem dřeva, prostřílená ramena, omlácená záda, to prostě vůbec nic není, dokonce ani když ve Vaší bezprostřední blízkosti exploduje automobil, tak si z toho nijak těžkou hlavu neděláte. Pravidelně vyplavujete sousedovy úly, k topícím se včelám hovoříte slovy: "Právě jste zmizely" a hlídači v muzeu zvířat při odchodu vpálíte: "Dej se vycpat!" 100 miliónový rozpočet dokážete přetavit ve 242 miliónový výdělek a ani se při tom moc nezpotíte. Čas od času prohodíte pár slov s Vanessou L. Williams nebo Jamesem Caanem a pak si zajdete do obchodu pro extrémně kvalitní gel na vlasy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Elitní jednotky dohlížejí na bezpečnost těch, kteří se schovávají v rámci federálního programu na ochranu svědků. Schwarzeneggerův znatelný ústup se slávy. Jak jinak si totiž vysvětlovat spolupráci s průměrným režisérem Chuckem Russellem. Akční scény jsou nepovedené, někdy budí smích i samotný Schwarzenegger. Herci ve vedlejších rolích působí zajímavě, ale nad vším převyšuje nezvyklá křečovitost. Pro mě byl tento film velkým zklamáním a dnes působí ještě směšněji než v době své premiéry. Mé hodnocení: 40% ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nevím proč by se Arnold nudil, naopak se předvedl poctivou filmařinou, ať svou kondicí, tak herectvím, a to je co říct. Scénář taky nebyl k zahození a ve společnosti známých akčních tváří doby minulé mu bylo evidentně dobře, tak jako mě. Další z příjemně natočených filmečků o lumpech, které postupně dohoní tvrdá ruka spravedlnosti. Pokud vypadá a chová se jako velký Arnie ve skvělé formě a s upřímným nasazením, pak nutně přichází Zákon s velkým Z, Zet jako Zábava... Neřvi, Dej se vycpat, Hned jsem u tebe, Právě jste zmizeli! ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel od 13. září 1995 do 26. března 1996 převážně v New Yorku na místech The Harlem Rail Yard v jižním Bronxu, Central Park's Sheep Meadow a Chinatown. Dále se natáčelo v Los Angeles, Santa Claritě, Wahingtonu D.C. a v kanadském městě Dieppe. (Trajektt)
  • Kaskadér Peter Kent utrpěl při natáčení zranění, když do něho ve výšce 30 stop (9 metrů) narazil třítunový přepravní kontejner. Skončil s pochroumaným ramenem, zlomenými žebry a rozbitým kotníkem. (Rominator)
  • Rozpočet snímku navýšilo mnoho scén, které byly napsány, natočeny, ale nikdy se nepoužily. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama