Reklama

Reklama

Zdánlivě obyčejná bankovní loupež je zakončena brutální popravou manažera. Agenti FBI začnou mít podezření, že jde o osobní mstu. Když dojde k další vraždě, pochopí, že proti nim stojí velmi nebezpečný a rafinovaný protivník... Skupina čtyř maskovaných mužů přepadne Hubertovu banku v Cincinnati a ukradne zde tři miliony dolarů. Manažer banky Steven Hutchinson byl zastřelen, nebránil se, dalo by se říci, že šlo o popravu. Vyšetřování se ujímá speciální agent FBI Montgomery. Na místě bylo nalezeno zařízení s jedním otiskem prstu muže jménem TJ. Jackson. Divné je, že tam ten otisk našli, když jinak bylo přepadení naprosto profesionální, a navíc TJ. Jackson, bývalý voják, je již několik let po smrti. Byl členem týmu, který zradil a jiný tým byl vyslán, aby je zlikvidoval. Tým TJ. Jacksona měl unést mladšího bratra majitele Hubertovy banky. Tělo TJ. Jacksona rodina nikdy nedostala, museli pohřbít prázdnou rakev. Později se ukáže, že ukradené peníze byly věnovány místní diakonii. Loupežím však není konec. Další loupež je opět v Hubertově bance, ale v jiné pobočce. Tentokrát zloději měli zájem o bankovní schránky majitele banky Huberta a senátora Cooka. Opět zemřel manažer pobočky, muž jménem Dagley. Na místě zanechali lupiči kulku opět s otiskem TJ. Jacksona. Zajímavé je, že jak první oběť, tak druhá byli dříve vojáky. Dagley byl velícím důstojníkem týmu, který unesl mladšího bratra majitele banky, ale toho dne s nimi nebyl. Při pohřbu Stevena Hutchinsona si Montgomery všimne, že mezi ženatým senátorem Cookem a Hubertem něco je. Později získá důkazy o jejich homosexuálním vztahu. FBI navíc zjišťuje, že i senátor byl členem stejné čety jako Hutchinson a Dagley. Montgomeryho kontaktují lupiči a žádají ho, aby prověřil Huberta, který podle nich zneužívá informace, jež získává v bance. Montgomery za Hubertem zajde. Má podezření, že to byl on, kdo nechal svého bratra zavraždit, aby se nemohl zapojit do jeho byznysu. Za dva měsíce mu mělo být 25 let, a měl tak získat právo na spoluvedení banky. Hubert se o něčem takovém vůbec nechce bavit a žádá Montgomeryho, aby banku opustil. V tu chvíli však dojde k dalšímu přepadení… (TV Prima)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Pred par rokmi by si dal 4 alebo 5*. Ale uz som ta pokazil a uz aj ty davas akcnym beckam nizke hodnotenie.

Uz ani Seagal ich nezachrani. :))

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Už nemůžu ani dospat. :-) Tipiju, že dám jasných 5*! Snad to nezklame a nedám lepší 4* proboha :-))))))))))))))))

na příspěvěk reagoval Lacike

jirot

jirot (hodnocení, recenze)

Loupežná scéna z traileru se silně podobá nezapomenutelné bankovní scéně z HEAT. Ptám se, proč alespoň 2 minutovou upoutávku nesestříhají originálně. Nebo to je natočené pro děti, které HEAT nepamatují? Nebo pro tupce, kterým nevadí "filmy" sestavené jako puzzle ze scén, kterým se říká "tohle už jsem viděl"? Stačí málo. Dělat svojí práci v první řadě z nadšení, né pro prachy nebo protože je to tak snadnější.

one2

one2 (hodnocení, recenze)

Další Willisova béčková pučovina,neskutočné.

na příspěvěk reagoval AD P

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No Willis to má určitě slušně posichrovaný. věřím, že jméno pořád má, tak si může říct o odpovídající honorář. Ano má to vesměs v píči a nepředře se, ale zase kouká si vybírat takový projekty, aby jejich výsledná kvalita za něco stála. Já osobně radši tohle než další kurvení Die hard značky, ale přivítal bych od Bruce alespoň nějaký film kde by se aspoň kvalitou svojí role přiblížil Red 2. To byl poslední film ve kterým se mi líbil.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tak problém je v tom, že plno těch Seagalovek nebo Lundgrenovek vypadá strašně televizně. Shark Lake je vizuálně film pro ženský, co dávají na Prima LOVE nebo TV Barrandov. Tohle vypadá vizuálně jako "velkej" film.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Mas pravdu Willisovky stale vyzeraju ako profsionalne filmy na rozdiel od amatersky pôsobiacich Seagaloviek a Lundgrenoviek. O to viac ma serie, ze vysledna kvalita aj tak nie je ovela lepsia a viac sa zabavim u srackoidnej Seagalovky.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., Figu

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Nemyslel som iba prostredie, ale uz na traileri je vidno, ze kamera u tohto Marauders je niekde inde nez u Seagalovych beciek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak Rumunsko a Bulharsko už moc v kurzu nejsou všeobecně, tak se točili paradoxně spíš kino filmy v poslední době (Expendables 3 London has falen) tam už se zuby nehty drží jenom Lerner :-) většina těhlech béček už se aspoň naštěstí vrátili do Ameriky, Mexica nebo některých zemí na jihu. Samozřejmě, že když je film špatnej, pěkný prostředí ho nespasí, ale určitá profesionalita při vzniku jde ruku v ruce z kvalitou filmu.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ano, mas pravdu, su to lepsie filmy (aj ked ziadny z nich som nevidel, iba trailery), pretoze po technickej stranke vyzeraju solidne, co ale znamena iba to, ze maju vyssi budget nez Seagalove a Van Dammeove veldiela z Rumunska.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No mě to nepohoršilo. Vypadá to jako standartní film s výskytem Vyliže z poslední doby. Pásovou výrobou to možná zavání, ale pořád mám pocit, že ty filmy ve kterých Willis účinkuje vesměs jako záporák kterej prosedí děj za stolem a na konci ho odpráskno jsou o dost kompetentnější a líp natočený než všechny poslední Seagalovky a bohužel i většina Lundgrenovou, takže žádná panika. Prince, Vice, Extraction, Precious cargo všem těmhle filmům jsem dal po 3* a obdobně to vidím i teď.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Vela akcie tam nie je ale keby to malo dobry scenar, tak by to mohol byt solidny heist film. Lenze packalovi Millerovi neverim.

Nerd Bautista s okuliarmi je viac WTF ako Seagal s chranicom vajec. :)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Dalsia pecka od Millera s Willisom a este aj Bautistom? Hura! Slusna pasova vyroba, o chvilu sa ani Seagal nebude chytat :))

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Vidim, ze Steven C Miller a Bruce Willis su uz pomaly taka nerozlucna dvojica ako Waxman so Seagalom :D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Nieco predviest mohol uz v Heist, tak preco tam nemal ziadnu bitku?

Vo filme od tohto mantaka s Willisovym pristupom sa fakt neda nic ocakavat.

Za nieco bude Bautista stat iba v Kickboxerovi.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Lacike

Bautista je nejaký pojem necelé tri roky. Teraz má obstojné meno tak dúfam, že sa pokúsi o aspoň solídne béčko.

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama