Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adrian Lyne natočil Flashdance, Osudovou přitažlivost nebo Lolitu, naposledy ale stál za kamerou v roce 2002 u erotického thrilleru Nevěrná. Teď se po letech vrací a bude na place šéfovat Benu AffleckoviAně de Armas. Ti dva si zahrají manželský pár, který má trošku podivnou dohodu. Aby nemuseli své neshody řešit rozvodem, je Vic ochotný tolerovat Melindě její aférky. Dokud nezačnou beze stopy mizet její milenci a on se nestane podezřelým z vraždy. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento eroticky thriler nema moc velke napeti, ani neni moc vzrusujici, ale z Any de Armas vyzaruje zivocisnost,kterou ji predepisuje scenar. Uverite ji, ze na vecirku klidne bude tancit opila na klaviru a dostane kazdeho muze, na ktereho ukaze. Nekdy se ale psychologicka slozitost postav v knizni predloze nepovede prevest na platno. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Vyumělkované stylistické cvičení z ranku „erotického thrilleru s napětím“, které je již od prvních minut těžce nedůvěryhodné a nejspíš nechtěně sebeparodující. Pohled na nahou Anu de Armas potěší, což je i jediný důvod, proč bych tento počin s chutí doporučil. Festival scenáristické impotence a bezradnosti. [25%] ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Adrian Lyne natočil mnohem zajímavější a provokativnější erotické thrillery. Jeho novinka Deep Water láká na herecky dostatečně vyzrálého Befflecka a krásnou Anu de Armas. Bohužel chybí trošku švih (film zrychlí až ve druhé polovině), erotika a více gradujících scén. Určitě to není takový propadák, za jaký se to tady vydává, ale trošku promrhaný potenciál cítím i já. 60% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ana de Armas mala v tomto filme jednu a tú istú polohu. V jednom kuse sa tváriť sexy, spať s každým mužom, ktorého stretne a ukazovať špinavé chodidlá. Affleck mal tú úlohu jednoduchšiu, toporný výraz mu už roky stačí, nech už je vojakom, vrahom či superhrdinom. Napriek to nebolo až také zlé a s jeho činnosťou v tomto filme som dokonca sympatizoval. Taký priemerný thriller s pre mna nepochopiteľnou záverečnou scénou spolu s titulkami, koho to dievčatko zaujímalo? ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Po pravdě byla jsem zvědavá, s čím přichází po letech Adrian Lyne.. Inu, tahle hluboká voda je asi jako kaluž po dešti, přesto několik zábavných momentů a příjemných (škodolibě potutelných) situací má, no a nenudila jsem se ani chvíli.. Stále se upřímně snažím najít v Benových očích a obličeji emoce, Ana je oproti němu mnohem zajímavější, dala tu lascivní sexy samičku skvěle, byla na pěst.. Hodnotím shovívavě, nechce se mi být dnes večer přísná.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Související novinky

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

Erotický film s Affleckem a Armas má problémy

11.12.2021

Erotický thriller Deep Water režiséra Adriana Lynea (Lolita, Jakubův žebřík) studia 20th Century Studios měl mít původně premiéru už v listopadu roku 2020. Jenže pak přišla pandemie, a snímek tak… (více)

Black Widow a Cruella míří na Disney+

Black Widow a Cruella míří na Disney+

24.03.2021

Špatné zprávy pro kina, dobré zprávy pro nedočkavé diváky. Studio Disney čerstvě oznámilo, že vedle tradiční premiéry v kinech dorazí snímky Cruella a Black Widow rovněž ve stejný den i na… (více)

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Reklama

Reklama