Reklama

Reklama

The Rental

Trailer 1

Obsahy(1)

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o horror, ale o thriller, to jen pro pořádek. A zprvu nic nenasvědčuje ani tomu thrilleru, jako spíš nějaké vztahové konverzačce. Ale nic proti, seznamování diváka s postavami je sice pomalé a důkladné, ale postavy jsou sympatické a vcelku zajímavé, takže si to v klidu užíváte a těšíte se, až se "něco" stane a atmosféra začne houstnout. Ovšem když se konečně to "něco" stane tak najednou zjistíte, že postavy už zas až tak sympatické nejsou, že tihle universitně edukovaní měšťáci se najednou chovají jako parta nemyslících trotlů a vy se těšíte, až budou nemilosrdně vyvražďováni. SPOILER: Jejich smrti jsou ovšem hodně milosrdné, což mi způsobilo mírné zklamání. A křečovitě vkomponovaná angažovaná vsuvka o rasismu ze mne učinila ještě o něco většího rasistu, tímto tedy "gratuluju" dementním scénáristům a jedna hvězda jde dolů. Naopak líbila se mi pointa s neodhalením pachatelovy totožnosti ba ani tváře, která mi připomněla nadčasový Špílbergův Duel. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Takové horory mi moc chybí. Je jich ostatně jako šafránu, maximálně tak dva, tři do roka, a i to je možná optimistický odhad. Skvěle budované napětí, hra s divákem, dobře vypointovaný zvrat, chytré postavy. Plus ohromná tvůrčí sebejistota, která nikdy nesklouzne do líného stereotypu, a k tomu magická kamera. Nemám co vytknout, debut jak z partesu. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Kalifornský pobřežní rental snů, který baví vzbuzováním zvědavosti co, jak a v jak velký průser se v něm zvrtne. Thrillerově dobře vymyšlený a psychologicky vystavěný ve vztazích mezi postavami. Vyústění v horor tušíte, přejete si ho a nebudete sklamáni. Jen jeho dovysvětlení mohlo být pointově nápaditější. V kontrastu s předešlou scenáristickou obratností působí trochu banálně. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a spádu druhé poloviny není moc vytknout, ale film, který chce stavět na chování svých postav v nepředvídatelné a zapeklité situaci, si prostě nemůže dovolit, aby byly všechny postavy takhle nesympatické a hloupé (chudák nájemce se zpočátku prostě musel chovat zvláštně, aby to celé pasovalo nějak dohromady). Hororová linie je uspokojivá a režie nic nekazí, ale velmi křehké vztahy mě vůbec nebavily. Tohle chtělo na papíře lépe domyslet. 60% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě mělo absolutně idiotský příběh, který v sobě neměl špetku něčeho k zapamatování. Postavy mi byly v tomto druhu filmu až trestuhodně u zadku a bylo mi jedno, jak to s nimi dopadne. Skoro 50 minut se tam nic neděje a když příjde moment, kdy se má začít dít, pokračuje to stejně další nudou. O voyeurovi se dozvíme velký kulový, takže vlastně ani nebyl důvod nám tento film předkládat, protože nikomu nic nedá. Fuckt zbytečné mrhání časem, ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno