Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To město mu hodně dlužilo a on se rozhodl, že to někdo zaplatí... Novinář Harry Barber zariskoval a skončil na dva roky v base. Když se opět ocitl na svobodě, rozhodl se, že se mezi mocnými v Palmettu prosadí. Stát se drsňákem však není snadné... (Warner Home Video CZ)

Recenze (44)

Dale 

všechny recenze uživatele

Film prináša v závere niekoľko prekvapení, no akosi nasilu, aby to bolo zaujímavejšie. Od začiatku filmu chýba spád a miestami až nudí. Hlavne vďaka nepresvedčivému výkonu Woodyho Harrelsona, ktorý pôsobí tak úboho, že by ani on sám neuveril tomu, že ho chce zbaliť taká kočka ako je Elisabeth Shue (a pritom naňho ešte doma čaká Gina Gershon). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Woody Harrelson ako životom zlomený škrabák a Elisabeth Shue ako očarujúca femme fatale. Dokonalé obsadenie, pôsobíva takmer noirová atmosféra. Scenár a jeho odhalenia sú trochu nevyvážené a kazia tempo. Najviac mi však vadilo, že Woodyho postava sa občas chová príliš hlúpo (kufrík s peniazmi). Pri podobne ladených "detektívkach" mám rád, keď sledujem inteligentné riešenia problémov... ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem něco naprosto jiného, takže jsem byla mile překvapená. Moc se mi to líbilo, je to napínavé, občas i vtipné, ale nejlepší na tom všem je rozhodně Elisabeth Shue, která perfektně dokázala použít svoje tělo i sexualitu k tomu, aby dosáhla svého a myslím si, že Woody by zdaleka nebyl jediným, kdo by jejímu kouzlu podlehl. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Kapánek nedopečený príspevok do žánru neo-noir. Viac jak na chytrý scenár sa tu hraje na atmosféru (Florida, bejby) a takový ten off-beat vibe, aký očakávate od režiséra Plechového bubienku. Woody je správne skrachovaný a Gina, Chloe s Elizabeth Shue tvoria tak silné kombo, že radi prehliadnete všetky nedostatky. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem tohle viděl v televizi a byl sem z toho neskutečně unešenej, teď sem to po dlouhý době viděl znova a přišlo mi, jako bych tehdá viděl něco úplně jinýho, protože sem si to pamatoval jako takovou detektivku se soukromým očkem, nicméně i když příběhově to bylo něco jinýho než sem čekal, tak to vůbec nevadilo, jelikož to je výborně thrillerovsky promyšlený, i když v závěru možná trochu zbytečně překombinovaný, skvěle zábavný, hlavně díky úžasně hláškujícímu Woodymu a i celkem napínavý. Mimochodem Elizabeth Shue je tady extrémně sexy ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo na Floridě v lokalitách Palmetto, Fort Myers a Sarasota. (Terva)

Reklama

Reklama