Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Palm Springs jsou takovými Hromnicemi pro novou generaci diváků, kdy máme jako hlavního hrdinu opět namyšleného chlápka, který se během časové smyčky zamiluje do jedné z dívek. Zvrat zde však přichází v tom, že se ve smyčce ocitnou ještě další dva lidi, z nichž jeden hrdinovi pomáhá a druhý jej z toho viní a chce jej zabít. Filmů s časovou smyčkou tu máme samozřejmě kromě mnou dvou zmíněných několik, ale tahle látka je zatím tolik nevyužitá, že s ní Palm Springs pracuje opět originálně. Vše je navíc zasazené v netypický den, kdy to člověku prostě musí začít lézt na nervy. 80% ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelný film, který jsem vyloženě protrpěl. Nesympatické obsazení (člověk, který ho dával dohromady, musel mít vyloženě zadání, sehnat do všech rolí co nejhnusnější herce), neoriginální (vykradený) námět, nezajímavý děj i postavy, a celé mi to přišlo zoufala nevtipné. Navíc mě iritoval ten paradox, že Nyles a Sarah si vše pamatovali, ale přitom nestárli - to mi nedává smysl, tak buď měli prožívat ten den stále znovu i s vyresetovanou pamětí (a tudíž by ani nevěděli, že ho prožívají stále znovu, ani by nestárli), nebo ok, ať si teda vše pamatují, ale pak by přece museli i stárnout ne? Celkově musím říct, že náběh závěrečných titulků zde pro mě znamenal velkou úlevu, že ta blbost konečně skončila, scenáristicky mě to prostě strašně popuzovalo (mj. proto, že jsem alergický na filmy, v nichž se nějaký zásadní problém vyřeší tak, že si to hlavní postava vygooglí - btw. je zajímavé, že něco tak samozřejmého nenapadlo i Nylese a přišla s tím až Sarah) a taky mi přišlo poněkud smutné, když jsem si vybavil všechny ty skvělé artové filmy, které Aerofilms dřív kupovali, s nimiž tahle sračka pro mě až nepochopitelně kontrastuje (nemluvě o tom úletu pouštět do kin film, který je dávno ke stažení online). ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Filmů s časovou smyčkou už ár natočeno bylo. Většinou mě to strašně frustruje, jak se postava neustále probouzí na stejném místě, tady mi to až tolik nevadilo. Film má docela příjemné tempo, hezky utíká, ale ničím nepřekvapuje, což tomu hodně ubližuje. Není tam žádné překvapení, zvrat, všechno už divák očekává. Herci jsou příjemní a sympatičtí. JK byl skvělým zpestřením. Hodnotím jako lepší průměr, na nudné odpoledne je to fajn film, ale že by ve mě zanechal nějakou stopu, to se říct nedá. ()

vydumnica odpad!

všechny recenze uživatele

Zatial som videla len 40minut z filmu, ale absolutne NIC mi to nedalo. Ak ho nahodou niekedy v zivote dopozeram, mozno svoje hodnotenie pozmenim, ale zatial fakt nemam za co dat ani tu jednu hviezdu. Mala som chut pozriet si nejaku oddychovu komediu, ale toto nebolo vobec vtipne!!! Hlupa a neoriginalna zapletka (s 50 First Dates sa to neda ani porovnat), nie prilis sympaticka dvojka, okrem toho je to dost vulgarne a sex na vselijaky sposob...a ano to som nevidela ani polovicu a aj tych 40 minut mi je teraz luto...Som sklamana. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Palm Springs nestaví na žádném inovativním námětu, jelikož téma časové smyčky je v posledních letech vcelku populární napříč žánry (viz Na hraně zítřka či Všechno nejhorší 1 a 2), je to však natočeno takovým mile odlehčeným způsobem, že člověk promine ono (ne)nápadné vykrádání předchozích snímků a nechá se hodinu a půl bavit Nylesem a Sarah, kteří se poznali za vskutku bizarních okolností. Trochu jsem ve filmu postrádal původ Nylesovy smyčky, ale budiž - stejně jsem se více soustředil na budování vztahu mezi oběma "smyčkaři". Celý film se mi hlavou honila otázka: Pokud bych měl možnost prožít nekonečněkrát jeden den, jaký den by to zrovna měl být? Plusové body za potrhlou roličku J.K. Simmonse a solidní plot-twist ohledně Sarah a jejího probuzení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Sarah ve filmu říká, že netančí kvůli Plantar Fasciitis. Je to lékařské označení pro bolest noh z podpatků. (TaNya_)
  • Režisér Max Barbakow a scenárista Andy Siara prišli s konceptom filmu ešte ako študenti Amerického filmového inštitútu (okolo roku 2010), „s rovnakým pohľadom na jungovské filozofické myšlienky a pragmatický význam napísania nízkorozpočtového filmu, ktorý by sa dal ľahko vyrobiť“. (Arsenal83)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama