foto

Cristin Milioti

  • nar. 16.8.1985 (34 let)
    Cherry Hill, New Jersey, USA

Biografie

Cristin Milioti se narodila 16. srpna 1985 v Cherry Hill v New Jersey, kde také v roce 2003 promovala na Cherry Hill High School East. Poté se vydala studovat herectví na New York University, začala se pohybovat v reklamě a zůstala věrná divadlu, kterému se věnovala od dětství. V roce 2006 debutovala v divadle na Broadwayi ve hře the LIEUTENANT OF INISHMORE. Dále se objevila v hrách jako CORAM BOY, THE DEVIL´S DISCRIPE, THE LITTLE FOXES nebo THAT FACE v roli Mii.

A samozřejmě v muzikálovém představení ONCE inspirovaném filmem s naší Markétou Irglovou a Glenem Hansardem, které bylo natolik veleúspěšné, že posbíralo hned 8 prestižních amerických divadelních cen Tony. Spolu se svým pěveckým partnerem Stevem Kazeem dostali také cenu Grammy za nejlepší divadelní hudební album.

Díky těmto úspěchům a svému hudebnímu nadání byla letos tvůrci veleúspěšného sitcomu JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU vybrána, aby ztvárnila nejočekávanější seriálovou postavu posledních let, budoucí manželku Teda Mosbyho.  V řadách skalních fanoušků HIMYM však volba Cristin pro roli budoucí paní Mosbyové vyvolala bouřlivé reakce, nečekalo se, že půjde o tak neznámou tvář. Co se tedy její seriálové kariéry týká, český divák by ji mohl znát ze seriálu RODINA SOPRÁNŮ v roli Catherine Sacramoni, STUDIO 30 ROCK v roli Abby Flynn či seriálu DOBRÁ MANŽELKA.

Její filmovou premiérou se staly v roce 2007 POZDRAVY Z POBŘEŽÍ v roli Didi, objevila se také po boku amerického komika Mikea Birbiglia ve snímku SLEEPWALKING WITH ME z roku 2012. V současné době pracuje s Martinem Scorsesem WOLF OF WALL STREET, kde si zahraje mj. spolu s hvězdným Leonardem DiCapriem. Sama si této spolupráce nesmírně váží, protože k oběma hollywoodským hvězdám podle svých slov chová obrovský respekt. Měla by zde ztvárnit kadeřnici Denise, první manželku hlavního hrdiny makléře Jordana Belforta.

Cristin zbožňuje ptáky, zejména holuby, s čímž možná souvisí i její posedlost mobilní aplikací Angry Birds. Neumí si vybrat favorita v hudbě mezi jmény jako Beyonce, Rihanna, Adele či Jeff Buckley, neví nic o sportu, nikdy nečetla Hamleta ani žádnou knihu od Johna Irvinga..

Tomáš "Tommassi3" Hloušek

Herecká filmografie

Filmy

2020 Palm Springs
2017 Breakable You
2015 It Had to Be You
2014 The Occupants
2013 Bert and Arnie's Guide to Friendship
Vlk z Wall Street
2012 Mosazná konvice
Sleepwalk with Me
2011 Ashley
I Am Ben
2009 Year of the Carnivore
2007 Pozdravy z pobřeží

TV seriály

2020 Made for Love (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Mythic Quest: Raven's Banquet (TV seriál)
A Dark Quiet Death (E05)
2019 Modern Love (TV seriál)
When the Doorman Is Your Main Man (E01)
2018 No Activity (TV seriál)
Operation Meat Puppet (S02E08)
By the Siege Side (S02E07)
Mr. X (S02E06)
další epizody (7)
The Venture Bros. (TV seriál)
The Saphrax Protocol (S07E10)
The Forecast Manufacturer (S07E09)
The High Cost of Loathing (S07E04)
další epizody (6)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Homewrecker (S04E26)
So You Think You Can Finance (S04E16)
The Venture Bros. (TV seriál)
Red Means Stop (S06E09)
It Happening One Night (S06E07)
Faking Miracles (S06E04)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
další epizody (9)
Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
L Is for Likability (E12)
K Is for Keep Out (E11)
další epizody (4)
The Mindy Project (TV seriál)
Mindy and Nanny (S04E07)
Leo Castellano is My Son (S04E03)
What to Expect When You're Expanding (S03E20)
Griffinovi (TV seriál)
Roasted Guy (S13E16)
2014 Od A do Z (TV seriál)
I Is for Ill Communication (E09)
H Is for Hostile Takeover (E08)
G Is for Geronimo (E07)
další epizody (9)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Navždycky 2/2 (S09E24)
Navždycky 1/2 (S09E23)
U oltáře (S09E22)
další epizody (8)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Hledá se basák (S09E13)
Platonickatý (S09E09)
Maják (S09E08)
další epizody (6)
2011 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Studio 30 Rock (TV seriál)
TGS Hates Women (S05E16)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Opět u kormidla (S02E01)
2009 Zvláštní poldové (TV seriál)
The E.I.D. (E10)
42 (E05)
Crime Slut (E04)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Páté stádium (S06E14)
2006 3 libry (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Svatba (S06E05)

Host

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2012 The 66th Annual Tony Awards (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(58)