Reklama

Reklama

Život barmana Mila je jeden nekonečný mejdan. Užívá si pařby, zábavu, kámoše, holky, každý večer jen v trochu jiném pořadí. Milo žije v noci a hodně dlouho na plný plyn. Občas, když náhodou zahlédne obyčejný život, který vedou lidé přes den, ho napadne, jestli už není na čase trochu přibrzdit. A pak to přijde. Zamiluje se. Shodou mnoha náhod potká Sunny, ženu svého života, a dokonce se mu povede ji pozvat na rande. Při prvním setkání zapůsobil a teď má jeden večer, aby se i ona zamilovala a neodjela za prací až do Ameriky. Ale kromě toho, že má šanci změnit svůj život a získat ženu snů, má Milo taky kámoše Renza. Bezstarostného, nezodpovědného chaotika. A tak přesně v momentu, kdy se důležitá romantická schůzka začne zatraceně dobře vyvíjet, objeví se kamarád Renzo a celý večer nabere úplně jiný směr. Divoký, nečekaný, plný ostrých zatáček a nárazů. Renzo má v patách partu gangsterů a strhne Mila i Sunny na zběsilou jízdu nočním městem plnou šílených momentů. Vznikající láska Mila a Sunny se i přes to všechno zdá být neotřesitelná, oba ale musí tohle rande nejdřív přežít. A zapomenout na chvíle v kostýmech elfů a na další věci. Berlín ještě nikdy nebyl tak zábavný. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Šikovný Elyas M'Barek ve slušné lovestory říznuté trochou akce a komediálním podtónem, od kterého bychom mohli dostat sice trochu více, ale na solidní průměr film i tak dosahuje. Celý tenhle nápad je sympatický, utíkání před gangstery společně s fajn postavami dává skvělý základ a být film ještě o něco zábavnější co se týká humoru, šel bych s hodnocením výše, ale naneštěstí se mi zdá, že se tady s hláškama i všeobecnou srandou tak trochu šetří a jede se spíš na vlně soustředící se na buddy styl sázející na hlavní postavy než na nahláškovanou jízdu. Ale deskoherní klub nerdů na fetu mě teda dostal do kolen. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie, ale predsa len štyri hviezdy, pretože Elyasa treba oceniť. Je to sympaťák a napriek tomu, že jeho trilógia Fakjú pane učiteli je úplne niekde inde, jednalo sa o viac ako len slušnú zábavu s nádychom bláznivej romantiky a s absenciou (vďaka) fekálneho humoru, ktorý amíci stále tlačia. Len by to chcelo s ním viac snímkov, prečo sa tak nedeje, je mi záhadou, lebo stále dokáže utiahnuť celý film takmer sám. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Německá odpověď na Noční hru, která mi však svým humorem a příběhem sedla o trochu méně než její americký protějšek. M'Barek a Lau si po výtečných Téměř dokonalých tajemstvích střihli tentokrát komedii se špetkou gangsterské akce a spontánní romantiky, u které jsem se sice vyloženě neválel smíchy - byť mě sekvence s herním večerem vskutku pobavila - ale i tak se jednalo o sympatickou oddychovku, kterou snad jen trochu zhyzdil (na můj vkus) odfláknutý konec gangsterské linie. P.S. Bacha na asijské jídlo a koktejlová paraplíčka! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doktor říkal, že mi nemáš nějakou dobu strkat jazyk do oka." Na tahy už dávno nechodím, ale to asi není jedinej důvod, proč jsem se nebavil. Ten nejzásadnější je Renzo. Takovýho kreténa, a to výjimečně nemyslím v dobrým, bych do svý blízkosti nikdy nepustil. Pokud by se tam přesto nějak vetřel, tak bych ho mafiánům prodal na orgány. Tak to bylo zlý. Na druhou stranu mezi piráty Milem a Sunny to celkem zajiskřilo a vítězství trpaslíků taky stálo za to. Mimo to mě zaujalo už jen užívání slova suboptimální, který jsem nikdy v životě neslyšel a tady mě přepadlo hned dvakrát. Ještě jednou a podívám se do slovníku. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Na tuhle bláznivou komedii mě nalákal Elyas M'Barek, pro kterého mám tak trochu slabost. Ovšem bavil mě tady i Frederick Lau coby hlavní strůjce převážné většiny průšvihů... Nejde sice o kdovíjak duchaplnou a sofistikovanou zábavu, ale když přihlédnu k povedenému soundtracku, tak jako nenáročná oddechovka to docela funguje. (55%) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Po 3 týždňoch predal film v kinách už viac ako milión lístkov, keď odrazu boli všetky kiná kvôli lockdownu zatvorené. (Arsenal83)
  • Keď nemecká vláda povolila, aby v rámci lockdownu mohli byť otvorené autokiná, film sa stal najnavštevovanejším titulom roka v tejto kategórii - 66 000 platiacich divákov. (Arsenal83)
  • S kasovým výsledkom takmer 3,2 milióna eur počas prvého premietacieho víkendu sa film stal najpredávanejším titulom v rámci nemeckej kinematografie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama