Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (474)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa človek namotal na sympaticky pôsobiaci pár, na ktorý sa začali nabalovat v pohode pôsobiace vedľajšie postavy a neblbá zápletka. Po únose som mal v tele vyplavené endorfíny, ktoré mi vyvolávali dojem, že od čias Pařby ve Vegas sa konečne zjavuje štýlová jazda plná pestrých momentov. Bohužiaľ Nočná hra, aj keď má vydarené scény a dobre poprepletaný dej, tak ako celok neprináša nadpriemerný zážitok. Komédia bez stupidit, fekálií, bizardností, ale aj bez faktoru nezabudnuteľnosti. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Trhlá komedie řízlá s námětem thrilleru ? Jako když si tak čtu, tak to spojení nevypadá bůhvíjak, ale výsledek stál za to. Pozitivní ohlasy u diváků mě jednoznačně přesvědčily, že vidět to má smysl. A také že mělo. Bez ústřední herecké dvojice by film spadl do podprůměru, McAdams zahrála pořád se usmívající osobu, které všechno přišlo jako velká sranda, velmi jsem se jejím perfektním humorným výkonem bavil. Na druhou stranu Bateman ztvárnil roli člověka s nízkým sebevědomím, jenž se chce vyrovnat svému staršímu bráchovi. A povedlo se mu to na výbornou. Příběh doopravdy moc smysl nedává, najde se zde pořádné množství zvratů, které sice pořádně zahýbají s dějovou linkou, ale v konečném součtu bych je já osobně možná omezil. Po stránce zábavy se nedá nic vytýkat. Za nejvydařenější scény považuji ty, kde se objevil policista soused se svým psem. A právě momenty v domě strážníka, zejména ty se psem mě málem shodily ze židle. To se fakt nedalo vydržet. I další vtipy se daly ještě zkousnout, v zásadě nepřekročily hranici vkusu/nevkusu, což se v dnešních komediích stává zřídka. Určitě mohu doporučit spíše jako komedii, ta thrillerová složka dělá spíše přísadu. Za mě dávám 74 % ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť som sa na film tešil, ale nezaujal ma tak, ako som čakal. Vtipné vsuvky a Bateman sú super, mnoho scénok naozaj vydarených. Humor nie je lacný ani primitívny, takže o zábavu je dosť dobre postarané. Thrillerova zložka je trochu pritiahnutá za vlasy, zvratov až príliš veľa, že nakoniec divák príde na to sám, ako tá hra celá dopadne. Rachel McAdams pre niekoho „k sežrání“, pre mňa dosť nevhodne obsadená. Takže celkovo komédia výborná, ako thriller to už je slabšie. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná thrillerová komédia, v ktorej sa niekoľko scénok vážne vydarilo. Problém vidím hlavne v hercoch, často mi ich humor prišiel neprirodzený a pomerne silený, čo potom vyznievalo len do trápnosti. Na druhú stranu aspoň sa tu stále niečo dialo a dejová linka ma tak nenechala ani chvíľu vydýchnuť. Jednoduché, trápne, ale aj napriek tomu pomerne funkčné. Lepší priemer. 65/100 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bláznivá variace Fincherovy Hry, která se střídavou úspěšností chrlí popkulturní vtípky (hádání Nortona bylo fajn, Not-Denzel linie už zase tolik ne) a stejně tak si počíná v situačně-konverzačním humoru (vyndávání kulky z předloktí pobavilo, groteskní scéna s přehazováním Fabergého plastového vejce naopak vypadala, že ji tam autoři museli mít, i kdyby z ní trapnost stříkala). Na jedno podívání dobré, ale mám obavy, že po dalším by se to okoukalo jak dobro v Batemanově tváři.. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • Pred natáčaním mali herci svoju vlastnú "hernú noc," aby sa mohli navzájom poznať a pripraviť sa na film. Hrali tu "Clue" a "Joking Hazard." (zajo91)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama