Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie Davis (Amanda Seyfried) je milující matkou, manželkou a autorkou dětských knížek. Přesto ale není šťastná, bojuje s depresí, která souvisí s traumatem z dětství. Přesto se snaží žít každodenní život a být dobrou matkou a manželkou. Aby si pomohla od depresivních stavů, uniká z reality do barevného světa plného fantazií ze svých knih. (Tejkina)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

peproch 

všechny recenze uživatele

Postnatal depresion drama. Po prvním porodu jí deprese převede k sebevraždě, ačkoli něžňoučký vztah se synáčkem kojenečkem a byt plný dětsky fantazijních obrázků a dekorací ji zdánlivě konejší. Přežije a užívá medikaci. Nové těhotenství a touha kojit ji odvedou od užívání antidepresiv, zjistění, že čeká děvčátko a rozvzpomenutí se na dětské trauma způsobené otcem postnatální depresi sebevraždou ukončí. Amanda S. se mi moc jako něžná plachá matka líbila, líbily se mi všechny rozhovory a argumentace. Byly věrné. Je i fajn, že senzacechtiví diváci nezjistí přesně ani jak se přesně zabila ani co jí vlastně v dětství ten otec provedl. On si člověk stejně často prd pamatuje. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Neokázalá sonda do niterných pocitů mladé ženy s poporodní depresí, kterou úzkostné stavy dovedou až k pokusu o sebevraždu, nedává žádná rozřešení ani jednoduché návody (naznačené "daddy issues" klišé působí spíš kontraproduktivně), hlavně chce na tento navenek nepochopitelný stav mysli upozornit. Amanda Seyfried jej zvládá zvěcnit suverénně a citlivě, ještě zdůrazňujíc jeho nestálost v silném závěru. 69 % ()

Reklama

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Julie Davis (Amanda Seyfried) je milující matkou, manželkou a autorkou dětských knížek. Přesto ale není šťastná, bojuje s depresí, která souvisí s traumatem z dětství. Asi jsem byl nepozorný, ale co přesně bylo to trauma z dětství? Něco s otcem, jasně .... Amanda Seyfried je skvělá, rozhodně její nejlepší role, co jsem viděl. Je pravdou, že jsem si film vybral kvůli Britt Roberston, která je v obsazení na 2. místě. Zase, zaspal jsem něco, nebo fakt byla, jakožto dcera Julie v porodnici, těch pár desítek vteřin na konci ? ()

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Veľmi smutný film, ktorý je citlivo natočený. Téma popôrodnej depresie je vážna a je dobré, že vznikol tento snímok, ktorý poukazuje na jej úskalia. Amanda svoju rolu zahrala bravúrne. Určité scény boli veľmi citlivo (svojim spôsobom) vystrihnuté, čo vo výsledku oceňujem. Je to film, o ktorom sa dá dlho premýšľať a je dobré, že si divák bude pamätať úsmev Amandy a nie krv. Soundtrack krásny, kamera a strih super. Pomalšie tempo môže niekomu prekážať, ale má to svoje opodstatnenie. Je to smutný a zároveň krásny film. 4*. ()

wof 

všechny recenze uživatele

Myslím že tento film má veľmi hlboké posolstvo. Depresiu by nikto nemal podceňovať. Sledovala som film a už od začiatku som sa bala konca. Ale stále som dúfala... No ale fakt oceňujem ze tam nebola scéna jej pokusu o sebevrazdu a ani jej sebevrazda. To čo sme videli bolo aj tak dosť silné.  Skvelý výkon Amandy Seyfried.👍 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama