Reklama

Reklama

Co kdyby...? - Série 1 (2021) (série)


What If... Captain Carter Were the First Avenger? (S01E01)

(epizoda)
  • Slovensko Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom?

VOD (1)

Keď sa Steve Rogers vážne zraní, Peggy Carterová neváha a stane sa prvou supervojačkou. (Disney+)

Recenze (67)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Animace mi až na pár detailů sedí, ale příběh jako takový je poměrně slabý. Peggy je jako Captain fajn, ale tohle od What If opravdu neočekávám. Až na pár drobných odchylek se jedná pouze o genderově obráceného "Prvního Avengera", což na zajímavou epizodu prostě nestačí. Málo kreativity = průměrný start jinak velmi perspektivního seriálu. Aspoň Hive (předpokládám, že to byl on) na konci potěšil. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem osobitější příběh, ale první díl je vlastně jen převyprávěním filmu, jen s jinou protagonistkou a Kapitánem Amerikou v Iron Man obleku. Při sledování jsem hodně vnímal, jak uspěchaný je děj, protože musí sesumírovat celovečerní film na plochu necelé půl hodinky. Kdyby raději autoři vymysleli vlastní story... Rozhodně bych se ale podíval na celou sérii těchhle animáků, které si oproti filmům můžou dovolit větší eskapády. Btw, kdo v Disney má takovou zálibu v chapadlech? ()

Reklama

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze samostatné podstaty tohoto seriálu mi dává smysl k jednotlivým epizodám přistupovat jednotlivě. Už jen proto, že ostatní mají mnohem větší potenciál, než tento nezdařený první výstřel. Jak už řekli mnozí, děj jen zbytečně kopíruje originální snímek a zároveň ho nestíhá na mrzkém prostoru půl hodiny řádně odvyprávět. Toto jsou ovšem jen následky skutečného problému, celá koncepce seriálu je založena ne na samostatném ději ale na parazitování již natočených hraných filmů s proměnlivou kvalitou. A pokud se přepíše jeden z nejhorších, jen s ženskou postavou, jaký to může mít úspěch? ()

Renie42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál jsem si vyhledala na základě filmu Dr. Strange v mnohovesmíru šílenství, protože jsem tam zahlédla kapitánku Carterovou. A tato animovaná verze byla super, aby zachránila projekt, tak do toho šla a pak jí chlapi v podstatě nadávali, že je jenom ženská a že se projekt nevydařil, ale ukázala jim, že na to má. Zajímavé bylo ten konec, jak se dostala do přítomnosti díky nějaké obří chobotnici z teseraktu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pamätáte hru The Saboteur? Jak mix Assassinu s GTA-čkom za druhej svetovej, ale bolo to nedorobené a plné bugov. Tak takú hnusnú to má animáciu. Ale Peggy je super postava. Prvá séria jej seriálu patrila k tomu najlepšiemu z Marvelovej TV tvorby, je tu namachrovaná, jak by to v normálnom MCU nebolo možné a ten akcent je nezameniteľný. “Keptn Kaa T.” ()

Galerie (16)

Zajímavosti (19)

  • Snaha Red Skulla vyvolat stvoření z jiného světa za účelem vyhrát druhou světovou válku pochází z miniepizod Meet Captain America (Micro-Episode)The Red Skull Strikes!If This Be Doomsday! (z nichž byla později vytvořena epizoda Meet Captain America, 2010) seriálu Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (od r. 2010). (Kubaaa97)
  • Starověká ilustrace Tesseractu obsahuje přepis ve starém futharku (nejstarší forma runové abecedy). Po rozluštění run zjistíme, že je tam napsané „Spacestone“. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama