Reklama

Reklama

VOD (1)

Drsní a hrôzu naháňajúci vesmírni piráti známi ako Plienitelia unesú namiesto Petra Quilla T'Challu. (Disney+)

Recenze (43)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnohem lepší než první epizoda. Ta trpěl tím, že její “co kdyby…?” vlastně nebylo nijak zajímavé, prakticky jsme viděli první Captaina Americu, ale místo Steva zabrala Peggy. Druhý díl nabízí mnohem odvážnější scénář - T’Challa se stal Star-Lordem. T’Challova povaha tedy pomáhá a spojuje lidi ne na zemi, ale v celé galaxii. Tvůrci jeho postavu výborně vystihli. Za to určitě body nahoru. A díky tomu jsme se taktéž dočkali Thanose a Koratha jako Ravagerů, barmana Draxe či uklízeče Quilla. Prostě heist movie zábava, která ale umí hrát na emoce a pro Marvel fanoušky připraví spoustu easter eggů a odkazů. No a zároveň se jedná o takové hořkosladké rozloučení z Chadwickem Bosemanem alias T’Challou. Jasně, z trailerů víme, že se ještě vrátí, ale svou vlastní epizodu už pravděpodobně nedostane, tak tedy rozloučení. U závěrečného věnování jsem málem uronil slzičku. 7.5/10, ale kvůli Chadovi to na těch 8/10 vytáhnu ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po relativně plytkým úvodu je druhá epizoda antologie 'What If?' skutečně originální variací na premisu kultovky 'Strážci galaxie', která skvěle a vskutku inovativně využívá externalit alternativního univerza – a kupříkladu Thanose jako člena Ravagerů, Draxe jako barmana, anebo alkoholika Howarda Ducka jsem upřímně nečekal. Animace je stále víceméně nevkusná – ale fanoušci studia Tell Talle Games si možná přijdou na své. Každopádně tato epizoda může samostatně figurovat jako stand-alone krátkometrážní animák – velmi cením. Celá epizoda je v závěru in memoriam věnována památce Chadwicka Bosemana, což zahřeje u srdíčka.... ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thanosova příběhová linka přesně odpovídala tomu, co jsem tvrdil už u začátku Infinity war....stačily by mi dvě minuty a Thanose bych přesvědčil. Sice to byl psychouš, ale pořád uvažoval extrémně logicky. Jen bych mu řekl, že místo vybití půlky vesmíru ho může zachránit tak, že pomocí rukavice vytvoří další prostor a další zdroje pro život. Metaforicky by se tak stal otcem vesmíru a jako takového by ho jako otce brala i jeho dcera Gamora....a o tu mu šlo především. Její uznání za jeho dobrý skutek by ho přesvědčilo. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazne lepšia epizóda oproti tej predošlej. Bolo fajn vidieť staré postavy, najviac ma potešil ale Howard the Duck, ktorému prajem v MCU oveľa viac priestoru. Prekvapilo ma, v akom stave som Thanosa videl a to, že ho T'Challa prehovoril, aby nevyvraždil polovicu vesmíru. Najviac som sa bavil pri finálnej scéne, keď T'Challa a spol. prišli do Wakandy. Čo epizóde vytknem, je len pomerne slabý scenár a pár trápnych hlášok. ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co kdyby se T'Challa stal Star-Lordem? Nuže to už je nápad, který stojí za to se na díl podívat. Avšak mít dobrý nápad není vše co potřebujete, aby to diváky bavilo. Mě osobně vadilo hlavně to, že to byl hrozný bordel a míchanice všeho možného. Měl jsem prostě pocit jakoby si scénáristi řekli, že musí využit co nejvíce postav a tak je dali do tohoto dílu. Některé postavy ke kterým jsem měl ve filmech respek a které působily skvěle, zde prostě byly předělané do komediálního formátu, který ani nebyl moc vtipný, za mě spíše k pláči. Tento díl je rozhodně lepší než ten první, ale nejde o nic světoborného. Všechny postavy mám opravdu rád, ale v této dimenzi byla dobrá postava maximálně T'Challa a všichni ostatní, jak už jsem psal, byly k pláči. 5/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Když na konci epizody vidíme Petera Quilla, tak ten poslouchá píseň „Space Age Love Song“ od A Flock of Seagulls. (Knowho)
  • The Collector má ve sbírce Helinu pokrývku hlavy, což by mohlo naznačovat, že v této časové ose Odin zemřel dříve, čímž se uvolnila pečeť, která držela Helu uvězněnou. The Collector má ve sbírce také Mjölnir. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama