Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

phoebess 

všechny recenze uživatele

hvězdičku dávám jenom díky Kevinu McKiddovi a díky taky mnohem horším filmům, co jsem viděla... ze začátku mi připadalo, že by to mohlo být zajímavé, ale postupem času jsem o tuto naději přicházela... možná už to bylo mnou únavou (nejsem si jistá, jestli nebyla způsobena filmem), ale nechápu, že celou dobu nemohli vlkodlaky zabít a najednou na konci to šlo.. asi aby to naše trápení ukončili a mohli jsme jít spát s vědomím, že tenhle film máme za sebou... ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Z prvu se vše vyvíjí velmi dobře , atmosféra je slušná a vypadá to na dobrý horror. Vše ale končí v okamžiku prvních zjevení vlkodlaků na scéně a jejich soubojů s vojáky. Akce je špatně a nepřehledně natočená , masky vypadají komicky , kamera je chaotická a celý vizuál má nádech německého televizního filmu , který dávájí na Primě ;-) Znovu tady máme příklad zpackaného dobrého nápadu , který mohl pomýšlet na vyšší mety , ovšem svým provedením upadl do podrůměrnosti a bude rychle zapomenut. 35% ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Thrillerové a hororové béčko, které to o sobě ví, a proto se nesnaží být něčím víc, poslední bitka a honička v domě je absolutní špička, jistě se nudit nebudete, prostě vyvražďovačka trochu jinak s trochu horším scénářem a herci, ale pořád lepší než Pach krve, Pád do tmy 2 nebo ten nový Lesní duch. Jednu věc bych opravdu ale vytkl, efekty jsou teda jak z Nekonečného příběhu 3, vlkkodlaci vypadají loutky, a proto nejsou moc v souvislých a delších záběrech, prostě škoda. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dost slabota. Představoval jsem si temnou podívanou, podpořenou mým oblíbeným druhem nadpřirozena- tedy vlkodlaky. Což o to, atmosféra není úplně špatná, opuštěné a zamlžené lesy mají své kouzlo a myšlenka zavření skupiny vojáků do domu obklopeného ze všech stran krvelačnými bestiemi volá po zábavě, jenže je tu několik ale. Tak nejprve ten menší průser, a to směšný vzhled vlkodlaků. Pak ten větší problém, a to zoufalý nedostatek akce a krve. Vždyť očekávané záporáky, jakkoli nevydařené, tři čtvrtiny filmu vůbec nevidíme! Ale ten největší handicap vidím jednoznačně v příběhu samotném, který nedokáže ničím překvapit ani ničím vtáhnout diváka do děje a po většinu času vládne na place vysloveně nuda. Světlejší a surovější závěr to trochu zachraňuje, ale i tak pro mě slabých 50%. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový anglických horor o vklodlakoch? Hmmm, to môže byť zaujímavé. Bohužiaľ nie tak, ako som očakával. Zo začiatku ešte atmosféra celkom slušne pracuje (strach z nevideného), ale keď sa lykantropi v druhej polovici ukážu v celej svojej kráse, všetok strach náhle opadne. No čo vám budem hovoriť, chlapík nasúkaný do nerealistického kostýmu s papuľou, ktorá sa samovoľne otvára a zatvára podľa toho, ako silno herec trhne hlavou... viac dúfam hovoriť nemusím. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Neil Marshall vytvoril 17 či 18 verzii scenáru a až vtedy bol s materiálom natoľko spokojný, že začal s natáčaním. (beso74)
  • Film měl být původně prvním dílem trilogie. Žádná další pokračování ale nikdy nevznikla. (SONY_)

Reklama

Reklama