Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (336)

Jossie 

všechny recenze uživatele

Až na trochu slabší vlkodlaky to bylo překvapivě hodně slušné. Začátek mě moc nebral (až na krávu samozřejmě), ale jakmile se vojáci s vědkyní ocitli v domě, začalo to být sakra zajímavé a napínavé. Maličko nezvládnuté mi přišlo jen to, že se smrtelností vlkodlaků to bylo dost podivné, jednou zabít šli, podruhé nešli, tak čím se tedy měli zabíjet? Ale nač nad takovými věcmi uvažovat u tohoto typu filmu, zábavné to je a víc od toho netřeba čekat. A dokonce i herci byli fan. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení odpovídá také tomu co jsem očekával. Vlkodlaci jsou skvěle provedeni a stejně tak i mrazivé napětí. Je to film o vojácích kde jsou vlkodlaci a né film o vlkodlacích,kde jsou vojáci jak o filmu řekl sám režisér. Já měl ten stejný pocit. Dalo by si spíš říct,že se jedná o průměr,ale spíš ten nadprůměrný průměr. Jak je to myšleno,tak,že víte,že je to průměr,ale přesto má něco do sebe,něco na víc. Hlášky jsou skvělé,tak i souboje vojáků s vlkodlaky. Psí vojáci jsou podle mě velmi dobrým příkladem kvalitního vlkodlačího hororu klidně rovnající se Howlingu 1a 2. Ikdyž podle mě,zdůrazňuju podle mě je pátý díl Howlingu ten nejlepší. ()

Reklama

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

A střílí, střílí, střílí...všude samé samopaly a tvrdí hoši proti partičce vlkodlaků. Plno akce, krve a atmosféry. Už jsem řekl, že se tam hodně střílí? Klukovský sen se stal realitou. A co na tom, že je to blbina od začátku až do konce, tady Tarkovského nehledám. Podruhé by to nejspíš nebylo tak chutné, ale napoprvé hodně příjemné setkání. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A já říkám JO! Psí vojáci na mě zautočily pře pár lety naprosto nepřipraveně, a já si ten film zamiloval. MArshall ukazuje svůj talent(I když popravdě Pád do tmy se mi moc nelíbil), a ukazuje že se máme v budoucnu na co těšit. PS: Dříve se psalo o dvojce Dog soldiers: Flash meat, neví o tom někdo něco?:-) ()

buldock 

všechny recenze uživatele

Z prvu se vše vyvíjí velmi dobře , atmosféra je slušná a vypadá to na dobrý horror. Vše ale končí v okamžiku prvních zjevení vlkodlaků na scéně a jejich soubojů s vojáky. Akce je špatně a nepřehledně natočená , masky vypadají komicky , kamera je chaotická a celý vizuál má nádech německého televizního filmu , který dávájí na Primě ;-) Znovu tady máme příklad zpackaného dobrého nápadu , který mohl pomýšlet na vyšší mety , ovšem svým provedením upadl do podrůměrnosti a bude rychle zapomenut. 35% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkové záběry. (Duoscop)
  • Jason Statham bol pôvodne plánovaný do role Coopera, ale v poslednej chvíli vycúval z projektu, aby mohol hrať vo filme Ghosts of Mars režiséra Johna Carpentera. (Nekrofil)

Reklama

Reklama