Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Už jen průměrná zábava, která sází na nostalgii a kde většina obsahu sestává z bouchání do koulí, prašivých a ohraných nápadů. Po pauze 10 let jsem čekal i lepší brainstorm. Crew nových členů chybí chemie a charisma, má to pro mě divnou pachuť kvůli kauze Bam Margera. V podstatě jediný se mi líbilo Pontiusaurus-intro a když býk zrasil Knoxvilla. Jackass je holt velká a zavedená značka, která bude pokračovat 4ever - pro tvrdý $$$ a nehledě na starý fans (jsem děcko přímo odchovaný tady tím, potažmo CKY atd). P.S. o chlup lepší je Jackass 4.5 ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jackass klasika něco se opravdu povedlo, sem tam zbytečnost a nebo extrémní nechuťárna kterou nechcete sledovat. Nejvtipnější je vidět jak všichni hrozně zestárli a za chvilku ani nebudou muset používat převleky za dědouchy. Kvituju akce, které se událi už v minulosti a tentokrát je upgradovali. 3* slabší hvězdy. ()

Reklama

sQelle 

všechny recenze uživatele

Banda bláznů v libosti sebedestrukční a fekální zábavy se vrací a s ní vlna nostalgie, pro lidi narozené v devadesátkách. Bohužel původní sestava je o několik členů menší a to pro mě především o Ryana Dunna, který zahynul, ale hlavně o Bama Margeru, člověka, kterého jsem jako mladší žral, ať už to byla jeho skateboardová kariéra a zasažení do her s THPS, kde to byl pro mě většinou jezdec číslo jedna, tak i v téhle partě bláznů a nebo jeho vlastní reality show. Bohužel ho přemohli démoni v hlavě a propadl tomu nejhoršímu, co by mu mělo být přáno. Noví členové už nejsou takový a chemie mezi nimi, už nemá tolik co předat. Ale na to, že těm bláznům je okolo padesáti, tak je až neuvěřitelné do čeho všeho se pustí. No snad nebude čekat dalších 10 let na další díl, protože to už by se maskéři na Irvingovi moc nevyřádili. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Kdo nezná dřívější kousky, bude asi v šoku. Já už jenom jsem tak nějak zvědavej, co zas přijde. A opět je tam hodně bolesti, kaskadéřin, nechuťáren a zhovadilostí a většinou se to vše točí kolem prdelí, koulí, šulinů, bradavek. Ale to zjistíme hned v úvodní znělce s godzilou, která sice pobaví, ale je vám jasné, že ve stejném duchu to takhle bude celé. Ale jo, jednou za čas se na něco takového dá kouknout, ale lidi, co to točí, asi nejsou úplně v pořádku. Na druhou stranu je mi to jedno. Když chtějí, tak chtějí... a něco tam fakt pobavilo. Psycho. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Pokud vám něco celý život vychází, tak proč to měnit? Jackass se vrací a bez špetky inovace pouze recykluje předchozí kousky. Tento díl je především výjimečný mimořádným výskytem penachimů, které jsou k vidění takřka v každém záběru. Samozřejmě nemohou chybět ani hovna, prdy a šeredně tlustá prasata. Kupodivu to však celé nějak funguje a já se při sledování celkem bavil. Nejlépe sice hodnotím scénky založené na skrytých kamerách, ale přiznávám, že jsem se často smál i při většině ostatních počinů. Tou nejvtipnější částí však zůstává, že se Johnny a Steve již brzy za starce ani nemusejí převlékat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Johnny Knoxville pri natáčaní „magického triku pre býka“ dostal otras mozgu a krvácanie do mozgu a zlomil si rebro aj zápästie. (Game90)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama