Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Trojice populárních moderátorů Ondřej Sokol, Adéla Gondíková a Jakub Kohák vás bude bavit ze svých domovů! Představí nejen herce a zpěváky, ale také skutečné hrdiny. Nová zábavná show plná humoru a poděkování. (TV Nova)

Recenze (10)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Byla jsem zvědavá. Nápad je fajn, ale realizace o dost horší. Spíše to vypadá, že chtějí pobavit sami sebe než diváky, takové křečovité, nepřirozené, snad se to zlepší... Navíc kvalita velmi slabá, pokud je to bez scénáře, tak musíte ale hodně přitlačit! Ne každý zvládá Partičku.... Co tím chtěl básník říci? Prázdné, nevěřím vám to.... ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přepnul jsem to tam náhodou a byla to osudová chyba! My si s klukama teď v tuhle blbou dobu děláme každej pátek "online hospodu" a troufám si říct, že to je rozhodně zábavnější než tahle hrůza. Víc k tomuhle pokusu ani psát nebudu, fakt ne. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslím, že podobné "zábavné pořady" budou mít za důsledek to, že lidi na ten zákaz vycházení začnou z vysoka srát, tohle fakt není nic jiného než mučení. Myslím, že kdyby se Nova náhodně připojila do nějaké videokonference, která v tu dobu probíhá tak by to bylo důstojnější, v ní by aspoň Gondíková nenatřásala kozami.. Já vím, že úroveň novy není nějaká největší, ale proboha, tohle by bylo nedůstojné i na Tv Barrandov, či na nějakou EzoTv a to říkám jako člověk, který je poměrně už televizní "zábavou" otupený.. 0% ()

mokki5

všechny recenze uživatele

Já to ani nehodnotím protože to vlastně celkem chápu... Toto byl ukázkový příklad toho, co se stane, když člověk sedí doma, nikam nemůže a začne se nudit. Je jasný, že to pořádně leze na mozek ()

jedlaaa

všechny recenze uživatele

Cílová skupina tv Nova je jiná to víme... ale tohle je tak strašný že že i ta cílová skupina musí zírat :-) ()

Reklama

Reklama