foto

Adéla Gondíková

  • nar. 19.8.1973 (44 let)
    Sokolov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Adéla Gondíková se narodila 19.8.1973 v Sokolově. Žije s Ondřejem Brouskem, se kterým má dceru Nelly. Vystudovala pražskou Státní konzervatoř.

Objevila se v několika dokumentech na VHS určené pro školy. Ale u těch to nezůstalo. Společně se svým bratrem Daliborem moderovala brzy na to v rádiu Evropa 2. Také se objevila v seriálu NOVÁCI na TV NOVA. Na této televizi byla tak úspěšná, že v ní už zůstala. Společně s Daliborem tak postupně moderovala SNÍDANĚ S NOVOU, KOLOTOČ, GO-GO ŠOU či RADY PTÁKA LOSKUTÁKA. Po moderátorském maratonu na ní čekal návrat v seriálu, tím se stala ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.

doktofaust

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sezn@mka
2010 Doktor od jezera hrochů
2006 Všechno nejlepší!
1995 Válka barev
1991 Klauni a vlastenci (TV film)

TV seriály

2016 Jetelín (TV seriál)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Mrtvý v síti (E10)
Vražda s odpuštěním (E08)
další epizody (7)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Úspěšný lov (S01E04)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ženatí nesmějí na kafe? (S03E60)
Blondýna na sále (S03E59)
Nevyznám se v tobě (S03E58)
další epizody (23)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
1998 Motel Anathema (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)

Dokumentární

2013 13. komnata Dalibora Gondíka (TV film)
2012 Pavel Vítek: Mít sen a jemu se vzdát (TV film)
2009 Karel Gott 70 (koncert)
2008 X Mix (koncert)

TV pořady

2017 Tajemství těla (TV pořad)
2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Gondíci s. r. o. (TV pořad)
2014 Všechno nejlepší (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Silvestr 2013 (TV pořad)
2012 Vtip za stovku! (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Tescoma s chutí (TV pořad)
2008 Mejdan roku z Václaváku 2008 (TV pořad)
2007 Bailando - Tančím pro tebe (TV pořad)
Humor na scénu! (TV pořad)
2006 Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
2005 Koktejl smíchu (TV pořad)
Nova sobě (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
10 let s vámi (TV pořad)
2003 Střelnice (TV pořad)
Volenka (TV pořad)
2001 Bylo nebylo v Silvestru 2001 (TV pořad)
Co v Silvestru nebylo... (TV pořad)
Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)
SILVESTR 2001 (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
Souhvězdí Novy (TV pořad)
Věštírna (TV pořad)
1999 ČESKÝ SLAVÍK Mattoni '99 (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
XXL (TV pořad)
1997 Dotkněte se hvězd (TV pořad)
1996 Kinorevue (TV pořad)
Kolotoč (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Těžkej Pokondr: Sketmen (Kretén) (hudební videoklip)
1991 Tři sestry - Zelená (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace