Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven putují s Laylou pouští, kde objeví hrobku Amemait, která je však velmi dobře střežena. (Disney+)

Recenze (40)

Dody345 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Spoilery) Ta atmosféra v kobce s jejím hlídačem byla neskutečně skvělá, ale potom to vyšumělo. Když hlídač chytil ex našeho hlavního hrdiny a stáhl ji sebou do tmy, tak jsem myslel, že je po všem. Ale ona z té tmy opakovaně vycházela a řekněte mi, co tam s ní v té tmě dělal, objímal ji? Nebo já fakt nevím, jak mohla jinak přežít. Potom i ten její souboj s ním byl až vtipný. A obecně její postava dostává až příliš mnoho prostoro na úkor naší hlavní postavy. Já myslel, že seriál se jmenuje Moon Knight a ne Ex jedné z mých osobností. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že jsem nikdy při sledování seriálu nebyla tak zmatená jako při posledních 10 minutách této epizody... a tak to je naprosto v pořádku. Už první polovina byla mnohem temnější a napínavější, než na co jsme doposud byli zvyklí, a já se na téhle vlně pěkně nechávala unášet. Ale až úplný závěr byl něco, co mě přikovalo k obrazovce a nepustilo až do konce. Jsem nadšená a opravdu hodně, hodně zvědavá, kam se to celé posune. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tejto epizóde sa opäť podarilo vzbudiť záujem. "Indiana Jones" pasáž bola natočená skvele a bola príjemným osviežením. Stále mi tam síce chýba zaujímavejšia interakcia medzi Marcom a Steveom, ale záver by mohol znamenať, že sa vzťahu týchto osobností budeme intenzívne venovať. 70% Disney plus ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, tak tohle už byl vyloženě průser, který mě vážně, ale vážně nebral. Seriál se snaží být dobrodružný, další Indiana Jones či Nathan Drake. Ale otevírat bezmyslně hrobky, když k tomu nemáte nějaký dobrý příběh, mně zkrátka nebaví. Prvních třicet minut je fakt velké utrpení. Závěr dává naději na lepší zápletku pro další díly, tentokrát ale musím sáhnout po velice ostudném hodnocení. Možná ode mně žádný Marvel seriál či film tak málo ještě nedostal. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vykradacka Indi-ho Jonesa akurat bez atmosfery a domyselnych pasciciek, ale naopak, s klasickym klise medzi spojnencami v najnevhodnejsej chvili. X-krat videne, popravde tunajsiemu nadseniu moc nechapem. :) Switch v zavere to myslienkoveho - psychiatrickeho tripu mi uz neprisla ani tak zabavna ako "hrosi hlasok" tamojsej obyvatelky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (18)

  • Když Steven (Oscar Isaac) a Layla (May Calamawy) prohledávají okolí Amemaitiny hrobky, můžeme si všimnout zkrvaveného předmětu na zemi. Jedná se o předmět, kterým starověcí Egypťané vytahovali mozek z těla, jež mělo být mumifikováno. (Kubaaa97)
  • V ústavu si můžeme všimnout na Laylině (May Calamawy) prstu náplasti s rudě vyobrazeným skarabeem. Jedná se o odkaz na postavu Scarlet Scarab, kterou v komiksech byli Abdul Faoul a jeho syn Mehemet. (Kubaaa97)
  • Pero, s nímž si pohrává v jedné scéně Arthur Harrow (Ethan Hawke) v roli psychiatra, je Lamy Safari Shiny White. (P. J. D.)

Reklama

Reklama