Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Světová kontrolorka Mondová přijede vyšetřovat incident s epsilonem. Bernard s Leninou vyrážejí do Země divochů a John řeší těžké dilema. (Netflix)

Recenze (2)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Bernard a Lenina, čili Alfa plus a Beta plus, obyvatelé Nového Londýna, kde jsou zakázané soukromé monoganní vztahy, se pomalu sbližují. Zvláště po vzájemné nápomoci v jejich nechuti dodržovat zavedená pravidla. Brzy jsou však přinuceni cestovat do světa Divochů, na místo, kde se žije stále tradičním, a především až archaickým způsobem. Zde, po určité době nerrvozity a zábavním sledování místních herců, k sobě pocítí velice silnou vášeň. Díky ní se za ně začnou sami považovat, ačkoliv samotná myšlenka nad oním hříchem je až nesnesitelná. Brzy se ale všechno velice pokazí, a začne boj o holý život. Bernard zřejmě umírá, a sama Lenina jen s obtížemi ze všeho vyvázne, zejména díky místnímu mladíkovi. Současně s dějem je nám vyprávěno i ze strany Johna, kluka myjícího auta. Musí se rozhodnout, zdali přijme osud kontrarevolucionáře, či se do ní zapojí. Po váhání, když je už skoro pozdě, svůj úděl příjimá. Ve třetí části je Epsilon číslo 60 obviněn z cítění emocí po sebevraždě jeho kolegy/přítele (...). 85 procent. Napětí rose, ale stále mi zde něco trochu vadí... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak seriál sa rozbehol už v druhej epizóde. Najviac sa táto epizóda podobala na Westworld, ale zaujali aj panoramatické zábery Nového Londýna z lietadla, rovnako aj zábery Zeme z otvoreného vesmíru. Zápletka s nehodou/vraždou sa zatiaľ ďalej neposunula, ale alternatívna dejová línia zo Zeme divochov je dostatočne hutná. A začínajú sa nám prepájať osudy postáv z prvej epizódy. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama