Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

kjama 

všechny recenze uživatele

Téma: LuMÍR v MÍRových sborech leze na PaMÍR, kde nejprve skoMÍRá a následně uMÍRá... Sláva MÍRotvůrci LuMÍRovi, který měl vždy šaty na MÍRu a jako jediný z celého vesMÍRu nesMÍRně MÍRně kupuje ajpomelo. MÍR s vámi. Trvám na autorských právech, pouze divadlo Mír může použít. Léta obdivuji filmové umění Štěpána Kozuba, jsem ráda, že mě přivedl ke Třem tygrům. Pravda, zpočátku si musíte zvyknout na tento podivný trapnohumor, ale jakmile se správně naladíte, už je nevypnete. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate jako kazda podobna show to ma slabsi a silnejsi scenky, ale tady nastesti ty silnejsi prevladaj. Nejvetsi zasluhu na tom maj samozrejme skvely a sympaticky herci v cele s Kozubem, ten je nekdy fakt dabelskej. Je skoda, ze trochu vypada jak psychopatickej nacista, jinak si myslim, ze by ho cekala velika herecka kariera, talentu ma na rozdavani. Ostatni, kdyz to rozjede naplno, mu sice jen tak pricmrndavaj, ale kazdej dostane prostor. Samozrejme nejvetsi prdel je, kdyz delaj scenky "s postavama", tam je jisty, ze to bude narez. To ostatni je v podstate takova sprostejsi verze Particky, kde je videt, ze to chlapce jeste bavi, narozdil od lehce za zenitem Suchanka a spol. No a kdyz se sem tam nejaka scenka moc nepovede, nastesti ji zbytecne nenatahujou. Za me naprosta spokojenost, neni to neco, na co by clovek mohl koukat od rana do vecera, tim, ze si herci vytvorili par svejch postav a jedou je furt dokola, to po case zacne bejt lehce stereotypni, ale na skouknuti jednoho dvou dilu ob den to je naprosto idealni. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tuna sice trapného humoru, ale docela zábavného, který se nejspíš Pražákům moc líbit nebude – ale o to jde. Tahle trojice je ochotná ze sebe dělat úplné kokoty, ale provádí to formou, která se líbí docela velkému počtu lidí a já jim to neberu. Navíc jim tam účinkují občas i docela pěkné ženské. Na odreagování to není špatné a jak už jsem řekl, člověk se u toho i zasměje. Takže tři hvězdy zcela zasloužené. Štěpán Kozub je z nich nejlepší! ()

KofiAnnan 

všechny recenze uživatele

Tři Tygři!!! To je prostě kultovka a libovka. Jakmile se jednou zakousnete nejde přestat. Štěpán Kozub mě úplně dostává. Nestalo se mi nikdy, že by mě nějaký herec tak imponoval, že bych sama vyhledávala jeho tvorbu a rozhovory. Všichni kluci z Tygrů jsou super a každý tam má své důležité místo, které to celé spojuje do famózního celku. I tak, ale musím uznat, že Štěpa je z nich nejvýraznější a pro mě nejlepší. U scének s ním kolikrát nechápu jak to může tak skvěle zahrát a úplně hypnoticky sleduju co se bude dít dál. Nekorektní humor, absence cenzury a hlavně upřímnost a lidskost je to, co z Tygrů dělá Boss of the Top. Vyzdvihnout nějaký konkrétní skeč snad ani nelze, všechny jsou super. Jeden mě ale rozsekal opravdu hodně a to Votrubek a klíště. To jsem i přes mírnou marihuanovou intoxikaci sjížděla snad 3 krát a smála jsem se ještě hodinu poté. Kdybych nebyla lesba tak bych se snad Štěpy i zeptala, zda si mě nechce vzít :D. Doufám, že kluci zůstanou svému humoru věrní. Štěpa je král, Tři Tygři nekorektní pecka a Divadlo Mír zářná budoucnost. Normálně začínám přemýšlet, že se odstěhuju z Prahy (která mě už 7 let sere) do Ostravy. Ostrava P**O!! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* Na produkci ostravského divadla Mír jsem narazil asi tak před rokem a musím říct, že některé jejich projekty jsou hodně zajímavé a stálo by za to je vidět naživo. Jejich seskupení Tří tygrů jsem objevil před měsícem a viděl pár improvizovaných skečů, které mě vesměs pobavili a určitě si najdu čas na další. Rozhodně přináší svěží vítr do zatuchlých českých reálií a je vidět, že i v dnešní pandemické době jde fungovat a uživit se díky internetovým službám. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Než začali Tři tygři natáčet videa, skeče a streamy, tak začínali divadelními představeními. První představení Tří tygrů proběhlo 29. října 2015. V té době se členstvo skládalo z Alberta Čuby, Štěpána Kozuba a Robina Ferra. Později se k nim přidal ještě Vladimír Polák, ale aby název dával smysl, tak se Albert povýšil na krotitele tygrů. (VSVB)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama