Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

"Tata, mužu si jit hrát Xbox?" - "Nemužeš." - "Tatááááá! Ty jsi trapny!" - "Já su trapny a ty nemužeš hrát Xbox..." Improvizované skeče, někdy v divadle, jindy i v exteriérech a interiérech. Není to můj styl humoru, na mě je to až moc primitivní, často nechutné a vulgární, třeba taková Partička je mi bližší - dospělejší. Ani tak ale nemůžu humor Tří tygrů zcela zavrhnout, protože Jugoslav Vavara s rodinkou nebo Pražák Voliver vévodí pár vyvedeným scénkám. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Sledujete skeč. Čekáte na pointu. Nakonec zjistíte, že pointa není. Že celá ta sranda spočívá v tom, jak spolu postavy ve skeči mluví. Že ostravský dialekt dělá 80 % „humoru“, že je to improvizace bez scénáře jdoucí nikam, že herci sami často pokazí skeč vlastním zasmáním se. No, jestli někdo někdy vynalezne stroj času a ukáže lidem z roku 1920 to, co považuje veřejnost o sto let později za vtipné, možná budou fandit Hitlerovi se Stalinem, ať tu Evropu společně demontují, jen aby jednou nemuselo vzniknout něco takového jako Tři tygři. Protože před dávnými časy se lidé smáli tomu, co ve vtipech řečeno nebylo, co si domysleli, k čemu se museli dobrat cestou rozumu. Dnes se smějí tomu, jak někdo mluví. Je úplně jedno, o čem budete mluvit, můžete třeba předčítat recept na kulajdu v ostravském dialektu – fandové Tří tygrů z toho budou stříkat smíchem. Tu hvězdu, kterou uděluju, dávám za občasné světlé momenty, které jsou ale vesměs natahovány na hranici snesitelnosti. Albert Čuba má toho Ostraváka celkem zmáknutého – namachrovaní pičusové v našem kraji totiž opravdu mluví zhruba takhle. Ale to je pro dělání kvalitního humoru zoufale málo. (1 335.) ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Jůtuberový projekt ostravského divadla Mír, který je předchůdcem koronavirového Skoro na mizině se stejně uhozeným a přisprostlým humorem, který je tak uhozený až je to zábavný. Respektive dokud se jedou skeče do pěti minut, tak je to jako zábavná anekdota, ale jakmile se jedou delší útvary viz. dvacetiminutové parodie na Vyvolené tak už to ztrácí údernost, pointu a zbyde uřvaná trapnost se sprostými slovy. Prakticky to stojí na skvělém Kozubovi, ale je milé vidět i neokoukané tváře z oblastního divadla. ()

jigsaw44 

všechny recenze uživatele

Budem stručný, pretože dlhé komentáre nečíta vyše 80% ludí. Aj keď 3 tygři sú dlhšiu dobu, tak sa do popredia dostali až v období Korony, ked si vačšina ostatných hercov dala pauzu a prestali tvoriť. Slabina je v tom, že herci improvizujú a na vymyslenie vtipnej scénky majú len pár minút (ako v Partičke, ale v nej sa to postrihá a vysielajú sa len tie podarené scény), a tu je to live alebo pokiaľ sú herci niekam pozvaní (napr.: do Harley Davidson) a majú vytvorit 4 scenky za pár minut, tak je jasné, že skutočne vtipné sú z toho možno iba 1 alebo 2. A s tým suvisí, že tie scénky sú často predvídatelné, pokiaľ divák už videl niekoľko ich videí, tak často dopredu vie, čo ten herec v danej roli urobí a aký "vzorec humoru" použije. Zo začiatku je dobré sa na to dívať, ale časom sa to zunuje. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Na doporučení jsem si na YouTube pustil jeden díl tohoto nyní velmi oblíbeného šíleného pořadu a jeho extravagance si mě ani v nejmenším nezaháčkovala a dané video jsem nevydržel do konce. Poté ale seriál/pořad dorazil sem na databázi a začal na neuvěřitelných 90%, což ve mně probudilo zvědavost a odhodlání udělit druhou šanci. S tou jsem se trefil naštěstí do těch vůbec nejlepších gagů Divadla Mír a Štěpána Kozuba a jeho kolegy v jistých rolích najednou naprosto žeru. Příběhy s rodinkou nebo pražským týpkem v Ostravě jsou k nezaplacení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Než začali Tři tygři natáčet videa, skeče a streamy, tak začínali divadelními představeními. První představení Tří tygrů proběhlo 29. října 2015. V té době se členstvo skládalo z Alberta Čuby, Štěpána Kozuba a Robina Ferra. Později se k nim přidal ještě Vladimír Polák, ale aby název dával smysl, tak se Albert povýšil na krotitele tygrů. (VSVB)
  • V epizodě Silvestr s rodinkou můžeme na rachejtli vidět fotku Dannyho Treja. (VSVB)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama