Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show plná improvizovaných skečů, komických výstupů, dobře mířených vtípků a relativně inteligentního humoru. Tygry Štěpána Kozuba, Vladimíra Poláka a Robina Ferra se během večera snaží zkrotit zkušený krotitel tygrů Albert Čuba, ale jen proto, aby smíchem zcela neroztrhali bránice našich diváků. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších komediálních a improvizačních show na českém YouTube. (Divadlo Mír, Ostrava-Vítkovice)

(více)

Recenze (56)

jigsaw44 

všechny recenze uživatele

Budem stručný, pretože dlhé komentáre nečíta vyše 80% ludí. Aj keď 3 tygři sú dlhšiu dobu, tak sa do popredia dostali až v období Korony, ked si vačšina ostatných hercov dala pauzu a prestali tvoriť. Slabina je v tom, že herci improvizujú a na vymyslenie vtipnej scénky majú len pár minút (ako v Partičke, ale v nej sa to postrihá a vysielajú sa len tie podarené scény), a tu je to live alebo pokiaľ sú herci niekam pozvaní (napr.: do Harley Davidson) a majú vytvorit 4 scenky za pár minut, tak je jasné, že skutočne vtipné sú z toho možno iba 1 alebo 2. A s tým suvisí, že tie scénky sú často predvídatelné, pokiaľ divák už videl niekoľko ich videí, tak často dopredu vie, čo ten herec v danej roli urobí a aký "vzorec humoru" použije. Zo začiatku je dobré sa na to dívať, ale časom sa to zunuje. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Herci tu striedajú dva formáty. Buď si dopredu nachystajú scénky v štýle Tele Tele, alebo idú tvrdú improvizáciu. V improvizácii sa pobavíte hlavne v momentoch, kde sa herci smiechom navzájom odbúrajú. V nachystaných scénkach je to lov kvality s veľmi nepriaznivým kurzom úspešnosti. Pobavia tak 2 z 10. Dôvody sú dva. Nepomer talentu Kozub vs Čuba, Ferro, Polák. A druhý, závažnejší, je skutočnosť, že celý vtip a padá na zábavnosti vytvorených charakterov (môj najobľúbenejší je Pražák Voliver, a to predovšetkým jeho návšteva fitka). Ak Vás pobaví pohľad napríklad na šilhajúceho trotla, tak sa pobavíte. Ale ak čakáte, že šilhajúci trotl bude vytvárať nejakého zábavné situácie, tak to už moc nedostanete. Ano, hlášky sa tu občas vydaria kvalitné, ale hluché minúty silne prevažujú. Beáta Hrnčiříková mohla nahnať svojou prítomnosťou (pôvabom) zopár plusových bodov navyše, ale priestoru dostala primálo. Nech aspoň na záver prinesiem niečo pozitívne, tak odporúčam vyhľadať najlepšiu paródiu na Andreje Babiše v podaní Kozuba - Andrej Bumbiš: sváteční poslání s okamžitou platností. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tuna sice trapného humoru, ale docela zábavného, který se nejspíš Pražákům moc líbit nebude – ale o to jde. Tahle trojice je ochotná ze sebe dělat úplné kokoty, ale provádí to formou, která se líbí docela velkému počtu lidí a já jim to neberu. Navíc jim tam účinkují občas i docela pěkné ženské. Na odreagování to není špatné a jak už jsem řekl, člověk se u toho i zasměje. Takže tři hvězdy zcela zasloužené. Štěpán Kozub je z nich nejlepší! ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

https://youtu.be/CmFQqVIGniw Už první skeče mi připadaly dobré, ale pak jsem narazil na vpravdě přelomové video... které jsem si musel pustit dvakrát, protože jsem od jeho poloviny už přes slzy smíchu spíš jen tušil, co se v něm děje... https://youtu.be/wEwKiVbg-tA Něco takového jsem už dlouho nezažil. V tu chvíli jsem definitivně pochopil, že jsem narazil na něco hodně výjimečného... https://youtu.be/H21lIZkIzsY Na výborný improvizovaný situační a absurdní humor Tří tygrů z divadla Mír... které mi připadá jako výborný důvod, proč začít přemýšlet o přestěhování do Ostravy :-) https://youtu.be/e4V_HlegSDs Ze všech čtyř výborných herců tvořících toto uskupení pak musím vyzvednout především Vladimíra Poláka, který má výborné nápady, skvělý herecký projev i promyšlený styl humoru... https://youtu.be/nKpBUZeUmeA "Na tu prezentaci jsem si připravil tyhlety malé papírky... ale nic jsem si na ně nenapsal." :-D A samozřejmě dodávám i Štěpána Kozuba, který je neskutečně talentovaný "tahoun" každého vystoupení a který mě dost zaujal i svými názory a postoji v několika rozhovorech. Z hostů ve skečích i na vystoupeních mě pak vždy dokáže pobavit především výborný Michal Sedláček... https://youtu.be/gbNICti1n7A ()

kjama 

všechny recenze uživatele

Téma: LuMÍR v MÍRových sborech leze na PaMÍR, kde nejprve skoMÍRá a následně uMÍRá... Sláva MÍRotvůrci LuMÍRovi, který měl vždy šaty na MÍRu a jako jediný z celého vesMÍRu nesMÍRně MÍRně kupuje ajpomelo. MÍR s vámi. Trvám na autorských právech, pouze divadlo Mír může použít. Léta obdivuji filmové umění Štěpána Kozuba, jsem ráda, že mě přivedl ke Třem tygrům. Pravda, zpočátku si musíte zvyknout na tento podivný trapnohumor, ale jakmile se správně naladíte, už je nevypnete. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Než začali Tři tygři natáčet videa, skeče a streamy, tak začínali divadelními představeními. První představení Tří tygrů proběhlo 29. října 2015. V té době se členstvo skládalo z Alberta Čuby, Štěpána Kozuba a Robina Ferra. Později se k nim přidal ještě Vladimír Polák, ale aby název dával smysl, tak se Albert povýšil na krotitele tygrů. (VSVB)
  • V epizodě Silvestr s rodinkou můžeme na rachejtli vidět fotku Dannyho Treja. (VSVB)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno