Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (189)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ŽIVOTNÍ ROLE JASONA SUDEIKISE! Úchvatný seriál (nejen) z fotbalového prostředí, který se řadí k tomu nejlepšímu, co na službě Apple TV+ v současné době najdete, a který je zpracován na jedničku a je díl od dílu lepší a lepší. Seriál si dost často utahuje z rozdílů a stereotypů mezi Američany a Brity, a právě tyto narážky, vtípky, připomínky jsou ten zlatý materiál, který mě po celý seriál neskutečně bavil. Postavy se Vám zažerou pod kůži a oblíbíte si je. Naučíte se spoustu motivačních a fotbalových frází jako například "Believe in believe" nebo "Football is life". Do toho skvělé herecké výkony již zmíněného Jasona, který si zde svou roli naplno užívá a je to takový dobrák hozený do válečného písku. S optimismem zvládá každou překážku a zvládá svou povahou strhnout i ostatní, aby hráli jeho hru.  Vyzdvihnout musím i Hannah Waddingham - šéfku klubu, která se své role zhostila na výbornou a ještě se na ní skvěle kouká. Zkrátka doporučuji plným počtem všem, nejen fotbalovým fanouškům a kéž by tak pozitivních seriálů bylo více. Svět je potřebuje. Svět potřebuje víc lidí jako je Ted Lasso. 5/5. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně to není na pět hvězd a jsem si toho vědom. Ale tak optimistický a pozitivní seriál jsem potřeboval, jak prase drbání! Prostě mi to sedlo! Odpouštím několik dost trapných scén, protože to vyvažují vtipy dobré a ještě lepší. Moc se mi líbí už trochu odkvetlá Juno Temple a hlavně je to o mém milovaném fotbalu. A velmi mě dostal závěr, který odmítl obvyklou pointu. Vždycky říkám, že dobré seriály by se neměly prodlužovat, ale na pokračování Teda Lassa se těším. Snad se to podaří udržet. ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejmilejších komediálních herců, v té nejlepší hře na světě - na to mě podrž. Po dvou dílech mám rozzářená očíčka a blažený úsměv malého dítěte. To, co aplikuje Ted je sérum na život, buďme všichni více jako Ted, ať už fandíme reds, citizens, nebo snad kohoutům. Člověk, co je léta loajální PL si na tomto seriálu smlsne, vidí narážky a hlavně inspiraci Kloppem, nebo Guardiolou. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Laskavy odpocinkovy serial o pratelstvi a soutezive povaze sportu. Naivni americky maskulunni dobrak davajici najevo sve city v Britanii, tak zapaleny, vrely, vlidny a vtipny , s pomoci lidovych mouder dostatecne motivuje tym, ktery se doposud sotva udrzel v prvni lize. Poznate tak, na cem v zivote zalezi. Ve treti serii se pribeh tristi mezi dost postav. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MŮJ BÝVALÝ MANŽEL SKUTEČNĚ MILOVAL JEDINOU VĚC: TENHLE KLUB. A TED LASSO MI POMŮŽE SROVNAT HO SE ZEMÍ. CHCI TOTIŽ RUPERTA MUČIT. BUDE MÍT POCIT, ŽE MU PRDEL OJÍŽDÍ ODŘENÁ KRIKETOVÁ PÁLKA. DOVNITŘ A VEN, ZNOVU A ZNOVU, V NEKONEČNÉ SMYČCE. JAKO GIF.“...“ /// Slovní humor, vycházející z neznalosti prostředí a z ústřední zápletky – tedy intrik… Fotbal trochu jinak – a víte co? Vono je to víc než jen o čutání a o komedii. Má to takovej hezkej lidskej přesah, je to plný optimismu… prostě, kam se na to sere ta naše kapr liga! A tak končím zvoláním: „Ted Lasso do každý kabiny!“ (upřímně a od srdce) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, že zničím týmu fanouškovskou základnu. 2.) O fotbale nemám ani šajnu. Ale jsem optimista. 3.) Thx za titule „Tomáš Slavík“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama