Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sezónu už klidně vidět nemusím. Je to víc sitcom, než seroš a to nejlepší se vešlo do prvního dílu. Možná jsem se na to neměl tak těšit, ty oslavný ódy jsou nadnesený. Taky by pomohlo, kdybych neměl tak rád fotbal. Takhle mi to přišlo jako svýho druhu sci-fi (ne úplně dobrá, protože neuvěřitelná). ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som do Teda nastupoval ako do jednoduchej komédii a bol som nakoniec prekvapený, čo v závere z toho vyšlo. Výborný humor vyvažuje parádne vybalancovaná dráma, skvelé herecké výkony a super scenár. Na lopatky ma položila Juno Temple svojou rolou. Mne to padlo ako riť na šerbel! Parádna oddychovka na každý level nálady. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série: Sport nemusím a už vůbec ne fotbal. Když vidím nějakého uřvaného agresivního fanouška, jak dělá kravál, nebo rozmazleného simulanta povalujícího se na trávníku, je mi zle. Tento seriál jsem si pustil a čekal jsem, že nedokoukám díl. Mýlil jsem se. Tohle není o pitomém fotbalu, tohle je jemná a hodně příjemná sonda do duše, na kterou se dobře dívalo. Ano, pár dílů uprostřed bylo slabších, ale v průměru to byl dobrý divácký zážitek a další sérii, jestli bude, určitě zkusím. (52%) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Hořkosladká komediální pecka, kterou jsem měl rozkoukanou 2 roky a na jaře jsem se konečně rozhodl pokračovat a druhou půlku pak téměř slupl jako malinu a zastavilo mě jen konec zkušebního období Apple tv+. Což je asi největší překážka této navenek sportovní komedie (i když spíše dramatu a fotbalu tam taky mocí není nakonec), ale právě tento seriál je jeden z hlavních důvodů, proč tuto "druhořadou" platformu vyzkoušet. Jasona Sudeikise jsem měl vždycky zaškatulkovaného u méně ambiciózních komedií, ale tady je naprostý král a mnohdy jsem nad jeho výkony žasl, zejména v té emoční rovině, kdy mě v mnoha dílech druhé poloviny doslova rozložil na součástky. V těch správných kruzích byl tento klenot hojně doporučován, celkově je spíše pod radarem, ovšem pokud toto čtete, tak nad ničím neváhejte. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvodní série jedné z vlajkových lodí stanice Apple TV+ je za mnou... Jako fotbalový fanatik, co každý týden řeší, jak bude vypadat další kolo Premier League a s kým se bude můj tým trápit v nejbližší době, jsem se na seriál patřičně těšil. Nicméně od začátku ve mně panovala obava, zda to nebude moc humorné na úkor toho správného sportovního kouzla. Celý koncept, že football coach přejímá tým jako soccer coach je možná malinko moc a pakliže se soustředí situace na nuance mezi kulturami udržet pozornost je o to náročnější. Ovšem překleneme-li se přes rozpačitou první půli, najednou jakoby to dostalo jiného scénáristu. Úplně přirozeně mi záleží na téměř všech postavách a tím že dostáváme více z fotbálku, získává to ono kouzlo, jaké bych si přál. Chtěl bych to delší a trošku ještě více z manažerské profese, ale jako kompromis mezi vtipem a atraktivností může být. Nejlepší postava zatím jasně Roy Kent, týpek snad dvojník Mikela Artety a jméno jasně odkazující k našemu Royi Keanovi.. 75% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (22)

  • Během úpravy kanceláře je na zeď nalepen plakát z boxerského zápasu mezi Muhammadem Alim a Sonnym Listonem. (Duoscop)

Reklama

Reklama