Reklama

Reklama

U-Turn

  • USA U Turn (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bobby Cooper (Sean Penn) uhání ve svém autě směrem k Las Vegas, aby srovnal hráčský dluh u mafiánů, kteří už ho kvůli prodlení v platbě připravili o dva prsty. Doufá, že pak bude volný jako pták. Porucha na autě ho však zavede do ospalého arizonského městečka s nepatřičným názvem Superior. Zde se ocitne v pasti, protože přijde o všechny peníze a nemá jak si nechat auto opravit. Když se seznámí s krásnou Grace McKennovou (Jennifer Lopezová) a jejím vlivným manželem Jakem (Nick Nolte), cíl uprchnout z města rázem ustoupí základní potřebě přežít. Jake nabídne Bobbymu peníze za vraždu Grace. Ta ho později požádá, aby se zbavil Jakea. Oba mu nabízejí způsob, jak se dostat pryč – když pro ně zabije toho druhého. Jakmile se však Bobby nechá zatáhnout do smrtící hry chtíče, šílenství a peněz, začne jít opravdu o hodně... (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

meave 

všechny recenze uživatele

Čierna komédia jako vyšitá. Jedného rána vstanete a zrazu sa to rozbehne. Zničujúci kolotoč udalostí, ktoré jednoducho nedokážete zastaviť. Príslovie o najlepšom druhu radosti nevzniklo len tak pre nič za nič a tak pohľad na další a ďalší malér Seana Penna bol len ďalšou kvapkou odkvicnutou z pokazeného vodovodu zvaného Superior. Dokonca som prežila aj Jennifer - jednoducho som ju brala iba jako jednu z mnohých katastrof - napriek tomu, že to bola asi jej životná rola. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

U-Turn mi tak úplně nesedl. I když je to zpočátku docela zajímavý, tak jsem čekal, že se z toho vyklube něco víc. Navíc tento styl vyprávění mě moc nezaujal a přišlo mi, že to je až moc překombinovaný, zmatečný a chvílemi jsou tam dost divný situace, který se tam nehodí. V určitých pasážích film dokáže zaujmout, ale celkově mě to příliš nevzalo. 60% ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::: Skvělý film ve kterém ale mohl být o něco více vybroušenější scénář, ale i tak se film drží na špici. Skvělé herecké výkony, sexy Jennifer Lopez, sexy Sean Penn. Billyho Thorntona jsem vůbec nepoznal. Ještě musím pochválit soundtrack. Oliver je skvělý režisér, což mi ostatně dokázal už u The Doors a Natural born killers. ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Resty z devadesátek spočítám na prstech jedné ruky, jelikož jsem tehdy sjížděl všechno včetně romantických komedií s Meg Ryan. U Turn byl jedným z nich a teď lituji, že jich v záloze nemám víc, protože zavzpomínat si na tyhle herecké gardy je eňo-ňuňo labuž. Když už si myslíte, že vás zde po šíleném, umaštěném automechanikovi Billy Bob Thorntonovi nebo násilnickém úchylákovi Nicku Noltem nic nepřekvapí, objeví se na scéně nagelovaný vynervovaný frajírek Joaquin Phoenix a máte divácké Vánoce. Přesto mám s touto stoneovkou trochu problém - jak je skvělá v atmosférickém rozjezdu a narůstajícím drajvu do čím dál absurdnější fucked-up situace hlavní postavy, tím v ní čím dál více skřípe nesourodá mixáž dramatu s komedií, se kterou si neumí rady ani Morricone. A ve finále se pak jejímu specifickému scenáristickému rozumu vymkne z rukou úplně všechno. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Zatracenej cizinec Sean Penn v dusném, prašném, špinavém zapadákově kdesi v Arizoně potká hříšně lačnou Jennifer Lopez. Jenže ta má žárlivého starouše, ale ten má zase balík peněz ... V ospalém městečku můžete narazit jedině na hromadu všelijakých figurek, z nichž nikdo zaručeně není normální :-) A supi se můžou slétnout k vydatné večeři :-)) Olivere! Já tě miluju! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Když se jeden novinář zeptal režiséra Stona, proč natočil takový film, stone odpověděl, že chtěl natočit malý film, který by si užil jako teenager. (Cheeker)
  • Film byl volně inspirován jedním příběhem o tulákovi, který v osmdesátých letech zmizel, když se vydal dál po nedokončené silnici. (Ai.ma)
  • Městečko Superior v Arizoně doopravdy existuje. Vyskytlo se i ve filmu Boží armáda z roku 1995. (Ai.ma)

Reklama

Reklama