Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin (M. Adamczyk) bere Tomáše na fotbalový trénink do Prahy a Libor (J. Štrébl) rovnou donese pro svého vnuka přihlášku do pražské fotbalové školy. To přináší jen větší napětí. Jakub tráví den s Karlem (D. Novotný) v práci – u vlaků, a málem dojde k tragické nehodě. Hádky mezi Martinem a Karlem gradují. Tereza (M. Dancingerová) se chce vyhnout nervózní atmosféře, popadne oba kluky do auta a odjede s nimi. Jenže havaruje, Jakub z auta uteče a najdou ho až pod jedoucím vlakem. Napětí je už nezvladatelné. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Ivucha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl od dílu stále slabší. Napětí se vytrácí, uměle se natahuje tajemství mezi Olgou a matkou Terezy. Rodiny se údajně snaží o soužití, ale snaha vidět není. Nepřetržitě řvoucí a vynervený Karel u kterého čekám, že ho každou chvílí raní mrtvice. Remundová, coby kolébající se kachna, která chce klid, který stejně nedokáže zajistit a zkrotit svého cholerika. Kluk, který po spoustě let nedokázal pochopit otcův víc než ledový přístup a jeho touha mu vlézt do z…u. Křivoústý Adamczyk, který něco chce, ale neví co a jak. Bratr, který děti jako správný magor vyměnil, cítí se provinile, uvolní svůj dům a cítí, že je trnem v oku, přesto neustále leze na oči a vzbuzuje zbytečné negativní emoce. Naprosto mi uniká proč chlapec od té patnáctiletá dcerky jde do děcáku. Je to spolužák? Kamarád? Milenec? Proč ta nenávist k Davidovi?  Toporná snaha o jakési soužití naprosto rozdílných lidí. Bydlí blízko sebe, kluci jsou kamarádi. Za mě bylo naprosto normální, že se děti venku bavily, kamarádily, vzájemně se navštěvovaly i u sebe navzájem přespávaly, ale rodiče se navzájem znaly jen letmo a vůbec se nenutili do nějakých nepřirozených kamrádčovtů. Jednou jsem byla já u kamarádky a jela s jejich rodinou na výlet, pak ona u mne. Rozhodně rodiče nemuseli být jedna velká rodina. Navíc opakované záběry. Je to divné, rozplizlé, nepravděpodobné. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj je tentokrát zcela přitažen za vlasy. Martin bere malého Tomáše do Prahy na fotbal za svým tatou, od kterého nemůže čekat nic než manipulaci. Přesto tam Tomáše bere. Když pak ještě navrhne Holcovým, že by Tomáš mohl v Praze kvůli fotbalu zůstat, tak je oheň (a bitka) sváru na světě. Do toho se autoři rozhodli míchat časové osy, takže si připomeneme, jak Jakub skončil pod vlakem a zase jak přijeli Terezina matka (propána proč???). Tento díl je vrcholem nemohoucnosti autorů děj někam dál popostrčit než jen ukázat to, že agresivita a nedorozumění mezi dospělými stoupá. Špatný díl. ()

Reklama

Anet21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

⚪Stále nie je jasné, prečo by túto sériu mal divák sledovať. Seriál stále vykráda sám seba, Novotný znova kričí ako blázon, David zase dostal po hube, chlapci zase navzájom deklarovali, že si rozumejú, znova sa demonštrovalo, že ,,zdielať" deti nie je možné. Škoda len, že toto všetko je už jasné od posledného dielu prvej a prvého dielu druhej série.⚪Všetky motívy sú už repetitívne, postavy sa pohybujú len v dvoch póloch, správajú sa buď ako úplní hlupáci a nevedia chápať elementárnu logiku alebo ako žijúci svätci, ktorí o všetkom uvedomelo diskutujú, každému pomáhajú atď. Dejová linka tehotnej dcéry absolútna vata, ktorej sa z nejakého dôvodu stále venuje pozornosť, postava chlapca z detského domova je správaním postava vyslovene na facku, pri ktorej by väčšina divákov zakričala na tv: ,,Ta sadla, panečku."⚪Ani prvá séria nebola žiadne terno desaťročia, ale zabrnkala u divákov na emocionálnu strunu, i keď už aj vtedy to dosť citovo vydieralo. Toto je už vyslovene násilne dorábaná nadstavba, ktorú nikto nepotreboval a ktorá ťaží z predchádzajúceho úspechu.⚪ ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo. Tentokrát musím remcat už i já, protože natahovat to do 13 epizod recyklací záběrů z prvního dílu rovnou v pátém bych chápal chloubu neschopnosti třeba u odpadní Primy, u ČT1 stále věřím tomu, že za naše koncesionářské poplatky dokáže splácat koukatelné kousky. Tak snad Kukačky nepropadnou v už fakt nesnesitelnou telenovelu, pořád mi zajímá alespoň onen postupně se odkrývající soud. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Premiérové uvedení epizody sledovalo 1,1 milionu diváků (15+), což byl nejlepší výsledek večera i celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama