foto

Marta Dancingerová

  • nar. 26.9.1991 (27 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Slíbená princezna (TV film)
2014 Krásná neznámá (studentský film)
Limbo (studentský film)
2012 Martin a Venuše
2011 Westernstory

TV seriály

2019 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejbáječnější rodina (S14E44)
2018 Specialisté (TV seriál)
Na vlastní pěst (S03E01)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Dragon (S03E03)
2014 Až po uši (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Zrádce (S02E01)

TV pořady

2013 Dé pětka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace