Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl jednadevadesátý rok a já se na ten film díval na půjčeném videopřehrávači na ojeté videokazetě s dvacátou kopií filmu s amatérským jednohlasým dabingem, zcela jistě bych to ocenil mnohem více, protože v té době jsme podobné filmy hltali a byli pro nás novinkou. Dneska už ale ten film musím trochu strhat. Prvních 40 minut je čistě odpadových. Hloupá mládež s blbým chováním a debilně-stupidními kecy; všechny možné charaktery na jaké si vzpomenete jsou tady dovedeny skoro až ad absurdum. Zcela určitě alespoň částečně za to může opravdu otřesný český dabing. Trochu se to rozjede až ve druhé půlce, objeví se nějací zombíci a trocha humoru a taky přesně ta atmosféra osmdesátkovejch hororů o mládeži, ta to trochu zachraňuje. Ono to není zase tak moc blbej film, jen je důležité od něj nic nečekat a klidně i první půlhodinu přeskočit. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fandovský zápal je z toho cítit každou vteřinou (např. v telce běží Plan 9 from Outer Space) proto nechápu proč to nebylo zábavnější. Začátek s ufonama je totiž perfektně béčkově debilní a naprosto bomba, černobílý intro taky není špatný. Jakmile to najede do osmdesátek, tak se zjeví debilní hlavní hrdina a spíš se kecá, než aby slimáci měnili lidi na zombie a s těma bouchacíma hlavama se tvůrci taky moc nepředali. Někde veprostřed jsem u toho na chvilku usnul, ale pak se mi líbil ten závěrečnej masakr. A ta hlavní herečka byla moc hezká. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Ackoliv si filmovy plakat pamatuji jeste z dob videopujcoven, myslim, ze jsem film nikdy nevidel. A dneska uz vim, ze to zadna skoda nebyla. Noc husi kuze je dalsi z usmevnych zombie filmu, kterych hlavne v osmdesatych letech vznikalo spousta a tento nikdy nedosahoval urovne tech nejlepsich. Dnesniho divaka uz si ziska jen sotva. Nuda ve vsech smerech. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dominantným ťahačom je samozrejme neopakovateľná osemdesiatková atmosféra. Že sa hlavná ženská postava volá Cronenbergová je príjemný, aj keď možno až príliš okatý odkaz pre fanúšikov. Ale rozhodne lepší ako žiadny. Film v každej scéne pôsobí dojmom, že sa už už poriadne rozbehne, pričom skutočne sa tak udeje až pri vydarenom finále. Skrátka som mal dojem, že tu toho všetkého mohlo byť predsa len o chlp viac. S Night of the Creeps ma nespája žiadna "VHS nostalgia", čomu nakoniec zodpovedá aj hodnotenie, ale takisto pochopenie pre hard core fanúšikov. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další chutnej úlovek ze silných let osmdesátých, úlet, kterej si dokážu nejvíc představit na nějaký domácí párty ( v těch 80.-tých letech se muselo hrozně pařit :-). Už začátek strhne vaší pozornost, ti emzáci byli skvěle ujetí. Kromě mimozemšťanů tu máme i zombíky (mimochodem skvěle namaskovaný), nějaký černý symbionty, ustřelený hlavy, hláškujícího detektiva a dvojici nerdů, co se kamarádí s fešnou brunetkou. A dost možná hodně nečekaný závěr :-) "Dámy, mám pro vás dvě zprávy, jednu dobrou a jednu špatnou. Ta dobrá je, že přijeli vaši partneři. Ta špatná, že jsou všichni mrtví." (Jedna z těch slušnějších hlášek ;-). Díky Bloodymu za super tip. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)
  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)

Reklama

Reklama