Reklama

Reklama

Host

Trailer 1

Obsahy(1)

Během koronavirové krize se šest kamarádů z nudy rozhodne zkusit přes videohovor vyvolávání duchů. Jedna z kamarádek má známou – médium, kterou do videohovoru přizve a s jejíž pomocí chtějí duchy vyvolat. Zpočátku jde o nevinnou zábavu, když si ale další z kamarádek vymyslí příběh o mrtvém kamarádovi, pozve tím nevědomky do našeho světa démona. Postupně se jednotlivým účastníkům videohovoru začínají dít podivné věci a skupina kamarádů si pomalu uvědomuje, že začíná jít o život. (MaaaR@)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (173)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Seance v časech korony a v ní disrespektem vyvolaný duch přinášející intenzivní strašení, ideální stopáž a jednu nečekanou zdravici loktem. Chápu, že jsou už lidé zblblí, ale tohle jsou paranormální chvíle, kdy na dodržování proticovidových opatření nejsou myšlenky a rouška poslouží leda k odstranění bláta na hřišti.. Hi-die video call, jehož poslední desítky vteřin jsou zároveň laciné i krásné.. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kdy naposled jsem byl fakt posranej u hororu a nic konkrétního mě nenapadá. Tady sice klasicky prvních 15 minut musí člověk přežít "nutný úvod" a všudypřítomné slepičení hlavních krajně nesympatických protagonistek, ale pak už se začnou dít věc - tu odlítne sklenička, tam jebne židle o zeď, onde jebne židle o zeď společně se sedící uživatelkou - jako fakt dobrý. Z minima se zde vytěžilo max a jsou tu momenty, které patřily k tomu nejlepšímu třeba v paranormálních aktivitách ...................moje hodnocení = 7,5 z 10. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já jsem z toho fakt už celý zmatený. Sám sebe totiž považuji za skutečně ojedinělého příznivce filmů zpracovaných found footage stylem, a tak zatímco všichni ostatní tento hororový subžánr více než často všemožně kritizují a doslova svými výroky a názory ničí, tak já se u těchto filmů naopak tetelím blahem a v naprosté většině si je perfektně užívám. A pak narazím na Hosta, a zatímco po dlouhé době nerad konstatuji, že se právě takto zpracovaná podívaná bohužel nepovedla a nebavila mě, tak v tu chvíli se tu naopak všichni ti kritici najednou semknou a začnou nad tím plesat, že se konečně dočkali pořádného funkčního found footage filmu. Cože? Jako vážně? Opakuji, nechápu a vážně jsem asi někde jinde, jelikož tohle opravdu není found footage film, který by dosahoval úrovně naprosté většiny ostatních takto zpracovaných hororů. Šest nesympatických postav tu sedí před monitorem na Skypu, za nima se má odehrávat jakože jakési strašení, aby pak v závěru je to cosi neviditelného všechny dost nudným způsobem odrovnalo. Z toho jsou všichni tak nadšení? Vždyť je to přeci to naprosto totožné, co se odehrává i v ostatních FF filmech, jen zde je to zpracováno ještě mnohem více nepřehledněji, laciněji a především nudněji, než co tu ti samí uživatelé tak tvrdě odsuzují v těch ostatních filmech. A nepomohla tomu ani ta zkrácená stopáž, i tak mě ten film totiž nedokázal zaujmout a bavit, jelikož je hlavně zcela bez atmosféry, dále i bez nějaké nápadité myšlenky, bez koulí, a ta jedna funkční lekačka fakt nic nezachránila. Takže prosím v klidu, tato FF podívaná je totiž opravdu spíš podprůměrný žánrový přírůstek a ne vrchol subžánru, jak se tu snaží ostatní protlačit. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Paradny karantenny, doslovne, "video-chat"-pocin. Smalltalk i dievcata boli autenticke, atmosfera graduje a v kratkej minutazi sa vobec nenudite. Tuhol som s nimi, ako inak, v noci a na sluchadlach. ;) Po nastaveni niektorych premis sa to uz odvijalo v pohode. Hlavnym kladom je, ze dievcatam ten ich strach a uzkost zhltnete. Hoci obcas to zhodia s nejakou drobnou hlupostou, co si nas tu par vsimlo - laktiky :). Inak velmi slusna praca. Robovi Savage (super priezvisko) uznanlivo kyvam. Hoci, zrejme kvoli rozpoctu, obcasne scarry boli, nie uplne "realne". Ale v tomto ma uz nejake kratkometrazne horrorove skusenosti a je to poznat. Odporucam, zalezitost "vela muziky za malo penazi". 60% ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dal jsem na zdejší hodnocení a naletěl jsem. Možná dobrý pro mlad'ochy do 20 let, od ostatních oslavné ódy nepochopím. Že si ty telata nerozsvítily, to je nenapadlo? Dokoukal jsem s úsměvem a pocitem trapna. Dvě pecky, protože míň nikdy nedávám. Furt platí, že za rok vznikne jeden jedinej dobrej horor a je těžký ho najít. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Herecké obsadenie je zložené z blízkych priateľov a spolupracovníkov režiséra Roba Savagea. (drake31)
  • Keďže natáčanie prebiehalo počas lockdownu, herecký ansámbel sa musel spoľahnúť na seba samých od svetiel, kamery, zvuku, make-upu, či kaskadérskych kúskov. Herci sa taktiež zúčastnili virtuálneho workshopu v ktorom sa učili praktické hororové efekty ako napríklad: dvere, ktoré sa pohybujú samé od seba, alebo ako dosiahnuť, aby veci padali z políc. (drake31)
  • Film bol natočený výhradne cez aplikáciu ZOOM počas lockdownu vo Veľkej Británii. (drake31)

Reklama

Reklama