Reklama

Reklama

Kusy aneb Tisícero výkřiků noci

(festivalový název)
  • USA Pieces (více)
Trailer

Matka přistihne svého malého synka, jak si skládá puzzle s obrázkem nahé ženy. Hoch dostane vynadáno a puzzle mu zabaví. Syn ze vzteku matku zabije a rozřeže pilkou na kousky. Po čtyřiceti letech se ve stejném městě objevuje tajemný vrah s motorovou pilou, který rozřezává mladé dívky na kusy a bere si některé části jejich těl. Tak si podle starého puzzle skládá nové - ze skutečných částí ženských těl... (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

obitus 

všechny recenze uživatele

Poměrně standardní slasher, nestandardně v Americko Španělské koprodukci přivádí na svět vraha se zálibou ve skládačkách. Když mu maminka jeho hambaté puzzle zakáže, musí si holt najít jiné. A proč neskládat dohromady části dívčích těl...Slušné gore v režii autora skvělých Slimáků je z velké části zabito trashovitostí, která je leckdy zábavná (drsný pohled Spencerova imitátora Paula Smithe), leckdy nehorázně trapná (nesmyslný výstup dvojníka Bruce Lee). Pieces mi zpříjemnili cestu vlakem (a několika spolucestujícím důchodcům zřejmě přivodili doživotní noční můry), ale znovu se na ně už nikdy nepodívám. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pieces vypráví o malym klučinovi, kterej si rád sestavuje nahatý puzzle. Když mu na to přijde maminka, zarazí jí do hlavy sekyru. Děj se pak přesouvá o 40 let dál, kde se na jedné škole začínají hromadit mrtvoly. Z malého neposedného klučiny je totiž dospělý muž s obrovskou chutí zabíjet mladé dívky. A jak to umí nejlépe? Ano, se svou motorovkou... Toto giallo říznuté slasherem mě vůbec nenudilo, naopak jsem si užíval hry na schovávanou se skutečnou totožností vraha. Některý vraždy jsou opravdu brutální a povedený (třeba ta ve výtahu), někdy to sice zaskřípe umělostí jako v případě gumového nože, ale jinak parádní hororová zábava s excelentním závěrem. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím uznat,že tohle mě v celku překvapilo.Slasher říznutý giallem.Co mě teda překvapilo bylo obsazení P.L.Smitha(dvojník Buda Spencera) do jedné z vedlejších rolí.Háže tam opravdu drsný pohledy.Navíc film šlape téměř od začatku a samozřejmě tu nechybí nahota,černý rukavice,nůž,zpestřením je motorovka ale hlavně spousta vražd,které vyzdvihují(na tu dobu)vynikající gore efekty.Pravdou je že některé scény vyznívají docela trapně(kopie Bruce Leeho),ale své 4 hvězdy si to s klidem uhají. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu velmi povedený slasher. Film má svižné tempo, tudíž se u filmu nenudíte. Také mordy jsou pěkně natočené a vizuálně zpracované, Dále chválím hudbu, která dodává filmu skvělou atmosféru. Jediné mínus je scénář, který je místy až moc nelogický, ale to filmu na kráse vůbec neubírá.Tady neřešíte co kdo říká, ale jak kdo umírá . 75% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie tak celkom tradičné Giallo, liznuté prvkami klasického slasheru, no a to je len a len dobre. Ubudli zbytočne mdlé, ponaťahované pasáže, ktoré sú pre onen žáner príznačné, tempo je v tomto prípade nastavené na vyššie obrátky, pričom prekvapila pomerne slušná dávka násilia. Ja osobne som veľmi spokojný, koniec koncov, kde je sériový vrah, ktorý vie čo má robiť - tam je aj "Carnifex" :D Áno áno, príbeh nie je ničím extra, no rozuzlenie je prekvapivé, čím sa naplnili očakávania s Thriller žánru. Nič premyslené očakávať netreba, ide čisto o vyvražďovačku s patričnou dávkou krvi .. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení gore scén se používaly prasečí vnitřnosti. (Chatterer)
  • Vzhled vraha byl inspirovaný komixovou postavou "The Shadow". (Chatterer)

Reklama

Reklama