Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film zdravi akcni publikum s familiarnosti. Pusobi lacine. Tento heroin subzanr plave v klise, ale je v zasade divatelny. Nikoliv ale dobry.Obsahuje nasili a teenagerske huleni travy. Postavy nejsou zajimave napsany a jsou spatne zahrany. Akce je odbyte provedena.  Je zde nedostatek humoru a invence. Bezduché výkony, hloupý scénář a obyčejné akce a bojová choreografie. Je to dívatelné jako noční film, ale  nikterak dobré. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Odkedy sa "drsna" lesbicka Ruby s drzym kukucom ukazala v paradnom Orange is the new black, zaujala mnohych reziserov, ktori jej odvtedy dopraju priestor. Az na spominany serial, je v kazdom, od Wicka dalej, v polohe "kulovej silnej devenky". :) Co by mi nevadilo, avsak dost rychlo sa takto zaskatulkovala a v rolach teda neoslnuje. Aspon mna nie. Zrejme si Kitamura povedal, ze si to v tomto paskvile "odmaka" za vsetkych ostatnych. Zial, ten scenaristicky "bordel" miestami bolel a nemenej Ruby-n, uz spominany, "vykon". Dal som tomu najskor 40%, ale v zapati som sa zhacil. Je to ozaj dost zle. Neodporucam. Zabity cas. Ak nie ste Ruby-ina tajna ctitelka. :). ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že ve filmu vidím spoustu nedostatků a nesmyslů. Třeba že padesátikilová hubená holka si pohazuje s udělanejma svaloušema. Nebo různé nedotaženosti a nelogičnosti v ději a v jednání postav. Prostě scénárista si svou práci ulehčoval a zjednodušoval jak to jenom šlo. Ale tyhle filmy přece nemaj bejt složitý a logický, že jo, u nich se v první řadě počítají jejich relaxační účinky. A já si nemůžu pomoct, ale ta klučičí buchta mi byla strašně sympatická, její roli jsem jí věřil minimálně na 90% a u filmu jsem se bezvadně odlehčeně bavil. Navíc sympatický nebo aspoň zajímavý a výrazný  jsou i všechny ostatní postavy, dokonce včetně těch dvou dětských. A na konci jsem se přistihnul, že se úplně těším na takovej ten klišoidní polopatickej epilog, ve kterým se teta Ali nastěhuje ke svýmu švárovi a dělá s ním mámu dětem svojí mrtvý ségry... Hergot asi už stárnu. A nebo holt i dřevorubci mají své dny. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se mi zcela náhodně dostal do ruky, v obsazení figuruje Aksel Hennie, tedy jsem si řekla, že to zkusím.. Mno.. Jean Reno buď vypadl rovnou ze solárka, nebo měla maskérka hodně špatné dny.. Ruby Rose s tím svým křehkým tělíčkem není věrohodná.. Aksel Hennie ovšem skvělý, výrazně to popotáhl a já na tu hru nakonec přece jen přistoupila, takže za něj a pro něj dnes večer hodnotím.. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Po Melu Gibsonovi a jeho fekální transplantaci je tady Jean Reno, který přišel obdivovat umění a nechat se zastřelit. Na rozdíl od Force of Nature je Vrátný daleko míň bizarní (žádná divoká kočka ve spíži), ale o to víc nudný. Ve výsledku je ale obojí stejná sračka a příště bych u takového filmu prosil možnost nechat se zabít jako první. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)
  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)

Reklama

Reklama