Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

1,5 * --- Typická béčková blbost pro vymytí mozků, OK, Reno je takový francouzský Willis, jakmile se v něčem objeví, víte, že to bude čtvrtá cenová kategorie, ale co, někdy jsou takovýhle nesmysly potřeba. Tady je jen škoda, že se to veze na té přitroublé vlně "ženských hrdinek" - proti tmu obecně nic nemám, ale musí se to dělat s rozumem. Cpát do takovéhle role tintítko, kterému by jeho roli nevěřil ani naivně optimistický budhista je fakt známkou choré mysli producentovy. Možná kdyby v hlavní roli byla animovaná stonožka, mohlo to mít alespoň nečekaně dadaistický nádech. --- Jediná hvězda týhletý splaškoviny je Aksel, který se asi snaží udělat díru do Hollywoodu, ale tady to fakt neodhadnul. Pokud jste tedy tenhle skvost neviděli a v recenzích se snažíte najít odpověď na "Mám tím ztrácet čas?", kašlete na to a rovnou si sežeňte s Akselem skvostné Hodejegenre. ()

Hartigan 

všechny recenze uživatele

The Doorman je sice blbost a za pár šupů narychlo pořízené béčko jako vystřihnuté z příručky, jak by se to nemá dělat. Na rozdíl od většiny rychlokvašek a zářezů z posledních let spáchaných od skoro sedmdesátníků z devadesátkové éry, kteří by pro nás konzumenty udělali nejlépe, kdyby se konečně stáhli z obzoru, přezuli se do papučí, a zbytek času pohoupávali na klíně svá vnoučata, je "Doorman" zábavné a místy i hravě krvavé jdoucí ve šlépějích série Saw: Hra o přežití. Navíc velké plus za výběr Ruby Rose, která je ve své úloze nejen uvěřitelná, obzvlášť ve chvíli, kdy sundá podpatky a tasí jakoukoliv zbraň, jenž se zrovna vyskytne poblíž, ale též velmi hezká - i když je v soukromí orientována na ženské pohlaví a beztak i zádumčivá feministka, to spolu kráčí ruku v ruce. Ale kdo by to dneska nějak extra řešil... Stejně většina souzní s myšlenkou, že se jedná pouze o dočasný problém, poněvadž ji v minulosti mužské pokolení vícekrát zklamalo a nenaplnilo její představy o soužití podle jejích představ. Proto je lepší v takových případech nevěšet hlavu a mít stále naději.😄 ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Po Melu Gibsonovi a jeho fekální transplantaci je tady Jean Reno, který přišel obdivovat umění a nechat se zastřelit. Na rozdíl od Force of Nature je Vrátný daleko míň bizarní (žádná divoká kočka ve spíži), ale o to víc nudný. Ve výsledku je ale obojí stejná sračka a příště bych u takového filmu prosil možnost nechat se zabít jako první. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se mi zcela náhodně dostal do ruky, v obsazení figuruje Aksel Hennie, tedy jsem si řekla, že to zkusím.. Mno.. Jean Reno buď vypadl rovnou ze solárka, nebo měla maskérka hodně špatné dny.. Ruby Rose s tím svým křehkým tělíčkem není věrohodná.. Aksel Hennie ovšem skvělý, výrazně to popotáhl a já na tu hru nakonec přece jen přistoupila, takže za něj a pro něj dnes večer hodnotím.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Diet Hard. Zatímco pan McClane perspiroval, krvácel, trpěl a následně zamířil do prodejny obuvi, tady hrdinka, co obléknutím livreje zdvojnásobí svou váhu, potře teror až se směšnou lehkostí a bez ztrát v šatníku. Odškrtávejte si žánrová klišé, pogratulujte si za tip, v jakém znamení je vrátná a politujte Aksela Hennieho, že kvůli tomuto musel zase do posilovny. Jean Reno se snaží býti Hansem Gruberem, ale výsledkem je nechápavý Pan Vajíčko.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)
  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)

Reklama

Reklama