Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 3 (2024) (série)


Jiný přístup (S03E04)

(epizoda)

VOD (1)

Omega a Trefa musia spolupracovať, keď uviaznu na nebezpečnom území. (Disney+)

Recenze (7)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to postrádá temný nádech předchozích epizod a působí to trochu výplňově, ale proč ne. Poslední scéna nechá diváka navnaděného na tu další...třecí plochy, které Střelec vytváří snad i ve spánku, vnesou potřebné pnutí. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strohá epizóda, veľa vaty, chýba mi rafinovanosť v štýle posúvania deja. Strelec na mňa pôsobí, akoby to ani nebol on z predchádzajúcich sérii. Poddajný, bez nápadov, proste chlapík, čo má iba zbraň a nič iné. Zato Omega je až príliš neomylná, vždy pripravená, stále má nejaký super nápad, pritom niekdy sú trošku nelogické. Reunion prekvapivo skoro a nejak moc jednoducho. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je dobře, že už máme opět všechny pohromadě a příběh může začít. I když některé věci byly navíc, ten imperiální důstojník na Lau nebyl vůbec špatný a dodal tomu šťávu. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série je kvalitativně o řád výš než ta předchozí a je to sakra vidět. Opět dokonalá hudba, pěkné lokace (vždycky přesně víte, co od toho místa očekávat), chemie mezi nima supr, atmosféra tak hustá, že přes ní sotva vidim a k tomu to ještě zahraje na emoce. Naprosto fantastický. ()

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody Hunter říká Omeze, že nikdy nepřestali hledat, což je reference na jeho poslední větu z 2. série, kde přesně tohle slíbil. (Cardo)
  • Zvíře, které vtáhne kapitána Manna, je rathar. (Cardo)
  • Hunter a Wrecker se poprvé od konce první série setkali tváří v tvář s Crosshairem. (Cardo)

Reklama

Reklama