Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(15)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľkým plusom je bez rozmýšľania technické prevedenie animácie a moju zvedavosť poháňala túžba za novými informáciami v rámci SW ako takého, preto v hodnoteniach pod epizodami 3* nepodliezam. Čo sa obsahu týka, to je už iná pesnička. Poznačuje ho totiž ohromná, do očí bijúca vyplňovitosť a prvoplánovosť. Epizód stačilo ďaleko menej, aj polovica je veľa. Keď už je príbeh chabý, tak keby aspoň postavy lepšie spoznáme, ale oni sú všetci plochí, jednotvárni, a s výnimkou Strelca, neprechádzajú žiadnymi vnútornými zmenami. Elitní vojaci skupiny Bad Batch, žiaľ, v tretej sérii robia iba kulisu Omege, ktorá je neustále dokonale empatická, nápaditá, nerobí žiadne chyby a neprekonáva osobnostné prekážky. Taký hrdina nemá šarm a charizmu nemá na čom budovať. Vedľajšie postavy, ktoré sa objavili v iných seriáloch vystupujú jednorázovo a nezásadne - úbohý trailerový marketingový ťah. Sklamal ma príbeh Nala Se, ktorá sa zdala byť zásadne dôležitá na konci druhej série, nakoniec "odložená" do väzenia. Musim povedať, že som, žiaľ, veľmi blízko k slovu "odfláknuté". ()

DarthAthiss 

všechny recenze uživatele

O ničem. Urychlený, nedůležitý seriál se stejnou kostrou, co Mandalorian. Možná je to o něco lepší než on, neboť to není tak paradoxně dětinské, ale pořád nic moc. Zajímavé prvky a drobné linky v příběhu nebyly použity. Znesvěcení Scorche z RC a vzkříšení Ventress nedokážu odpustit, řídit se svými zhrzenými pudy, dám za to odpad. Jsou tu ale pěkné epizody, pěkné chvilky. Moc jich není, ale nejhorší seriál už vůbec. Řeknu velmi nepopulární věc, ale je to lepší než Mandalorian, Kenobi, Boba, Ahsoka. Z těch seriálů, co vychází poslední čtyři roky. Ani to naznačované povstání klonů neproběhlo. Promarněné prvky a náhodná existence. Více než tři hvězdy ne ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je určitě ta nejlepší. Ochuzená sice o jednoho člena, ale i tak jeho odkaz zde byl až do úplného konce. Celé to rozuzlení, návrat Střelce k oddílu a konec klonování jak jsme jej znali zemřel s posledním Kaminoanem Nala Se. Jen škoda, že jsme se vlastně nedozvěděli o projektu Necromant. Nicméně Dave Filoni ví proč to nemohl všem ukázat. Vsadím se, že to má co dočinení s Grogu (teoreticky dost možná také klon) a Episodou IX, návratu Palpatina (rovněž klon). Ale kdo ví. Nechme se překvapit. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to takové hodně na houpačce. Třetí řada má poměrně dost výplňových epizod, z nichž některé jsou viditelně jen na to, abychom si připomněli, že tu pořád máme tu a tuhle postavu, a že je s nima stále do budoucna počítat, či, že by třeba mohli mít i vlastní seriál...Ale jindy je to zas fajn jednohubková akce, co na těch 20 minut slušně zabaví. A když pak dojde na hlavní linku, tak v rámci seriálu jako takového se poctivě vše uzavře, ale do celého SW světa to až tak moc nepřinese, a nějaké velké rozuzlení směrem k dalším projektům se nekoná. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá řada a hlavně první díly, jsou kvalitativně o řád výš než první 2 sérky. Naprosto skvělý a moc jsem si to užil. Jedna z věcí, kterou nikdy nemůže nikdo celému SW Univerzu vytknout je dobrá hudba. Tady ale byla fakt skvělá a to že hodně. Všechno to krásně podtrhovala a vždycky jsem si nechal dojet celý intro i end credits. Postavy se krásně vyvíjí, interagují a v závěrečném finále zkrátka víte, co od nich čekat a vidíte, jak se vypořádávají s tím vším, co si sebou nesou. ()

Zajímavosti (21)

  • Droid, který doprovází senátora Avi Singh, je protokolární droid RA-7. (Veskoslav)
  • Na konci epizody Hunter říká Omeze, že nikdy nepřestali hledat, což je reference na jeho poslední větu z 2. série, kde přesně tohle slíbil. (Cardo)
  • Jeden galaktický sektor většinou odpovídá 10 planetám. (Veskoslav)

Reklama

Reklama