Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 3 (2024) (série)


Už není návratu (S03E11)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Impérium obkličuje Várku. (Disney+)

Recenze (7)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Objektivně vzato, jsme právě opsali dějovou kružnici. Jsme přesně tam, kde jsme začínali řadu. Jen o malinko chytřejší. Tzn. Touto optikou bylo deset předchozích epizod pouhá vata. Více či méně zdařilá, ale jen vata. Ale tak jak mi to nevadilo u minulé epky, protože měla parádní atmošku, nevadí mi to ani teď. Výborný vizuál, dynamika a hudba...atmosféra nevyhnutelné prohry, resp. jde znát drtivá převaha protivníka. V tomto je to příjemná změna....imperiálové tady nejsou paka, kterým všichni utíkají a která netrefí ani Wookiee z metru. Takže OK. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když není na scéně Hemlock a Emerie, tak je to nuda. Vracíme se opět k Vadné Várce a v bezprostředním srovnání s dílem minulým byla toto obrovská nuda. Stokrát viděné podané nezajímavým stylem. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne epizóda, pri ktorej spoznávam Filoniho "rukopis". A nie je to dané iba akciou, už tá predchádzajúca (neakčná) E10 mala dobrú iskru, no tu sa už rozhorel slušný táborák a jednoznačne si zaslúži vyššie hodnotenie. Hudba tu vo veľkom pomáha dramatizovať situáciu, ale hold, ako súčasť seriálu, má na to právo. Zápletka je pútavejšia, rafinovanejšia, menej čiernobiela, menej predvídateľná, a nie iba klasická hra na mačku a myš. Navyše záver vzbudzuje zvedavosť (!). Omega ma síce aj tak stále rozčuľuje svojou permanentnou neomylnou naivitou, ale aj tak za mňa doposiaľ najlepšia epizódka. ()

Reklama

Reklama