Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Něco se skrývá u pobřeží Block Islandu a tiše ovlivňuje chování rybáře Toma Lynche. Poté, co utrpěl řadu násilných výbuchů, nevědomky vystavuje rodinu vážnému nebezpečí. (Flekoun58)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Nepríčetná zlátanina a ďalší z hororov, kde nakoniec neuvidíme nijakého zločinca či príšeru. Napriek tomu sa to dalo pozerať, lebo fakt som až do konca nevedela, čo je za tým. To som sa síce nedozvedela ani na konci. Svine lenivé! Asi to neboli schopní domyslieť. To trochu prekročilo medze mojej tolerancie. Keby mi z neba spadla ryba na hlavu, tak to rozhodne nepovažujem za horor, ale keby som vyletela do neba a spadla naspäť ja, tak druhý raz by som si na tú loď zobrala minimálne padák. Takže ryby a vtáky a zopár ľudí vyletelo do neba ako Ježiš, ale na rozdiel od neho spadli naspäť a trochu ich to potĺklo. Síce Ježiš tiež možno spadol naspäť a zožrali ho sväté žraloky. Alebo jednoducho nemal svätú spätnú letenku. Ale čo, dalo sa to pozerať. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemný malý ostrovní mystérium a od bratrů McManusových s přehledem zvládnutej debut. Chytlavý námět o záhadných masových úhynech ryb a ptáků, okořeněný špetkou konpiračních teorií a paranoidních žvástů, podlomenou psychikou hlavní postavy, a dovedenej skrze několik málo hororových creepy scének s taťuldou do pěkně gradovanýho finále. Mám tyhle mysteriózní věci odehrávající se na odlehlejších místech v oblibě, a stejně tak mě baví to, co se z toho v závěru vyklube. Úplnej konec možná trošku doslovnej, ale hezky vymyšlenej. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Temný a chladný film nasnímaný ve studených barvách s tísnivým hudebním doprovodem. Fantasy rozhodně ne, tohle je drama/horor/sci-fi. Smrt je doslova všude, jen její příčiny se nedaří dlouho odhalit. Harry je zdrcen smrtí otce, který se nejspíš pomátl, což ho stálo život. Jenže Harry zjišťuje, že se dostává do podobných stavů, které se zhoršují. Má výpadky paměti, ztrácí pojem o čase a k tomu se mu zjevuje otec, aby mu říkal, co má dělat. Zdá se, že mu nepomůže ani sestra Audry s dcerkou Emily. A zatímco Audry pátrá, jak bratrovi pomoci, černé mraky se stahují, vlny na moři se pění a zvedá se vítr. Snímek pro nespěchající nejen o tom, jak je těžké udržet rodinu pohromadě, jak vysvětlit dítěti, k čemu je věda a jak je důležité poznat jedince, aby se dalo pomoci ostatním. Napínavé, mrazivé a s perfektním koncem, kdy jsem čekal, že původce ohrožení sídlí úplně jinde. Kdo má rád akci, nechť se filmu raději vyhne. Za mě spokojenost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hodně slušné horrorové scífko. Nekomerční, psychologizující, se zajímavými neznámými herci i herečkami. A k divákovi poněkud nevstřícné - dlouho je jeho děj nejednoznačný (což mch. vnímám jako další velké plus) a vy se dohadujete, jestli pointou bude pouhé racionální vysvětlení všeho, nebo jestli jsou na vině nějaké psychické anomálie a poruchy (halucinace, náměsíčnost), nebo jestli je za tím vším vláda, armáda, emzáci, nebo snad něco metafyzického... Rozuzlení se dalo čekat, ale nemůžu říct, že je úplně banální, ty správné grády mu totiž dodá závěrečný monolog Harryho hubené ségry (mimochodem pěkná baba). No a když už jsem u těch herců, tak Harryho fotr s opruzelou oligofrenní tlamou, napůl člověk a napůl lobotomizovaný přízrak, je naprosto geniální držka! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Bohužel Block Island Sound je dalším dramatem hrající si na Horor, který je tak zoufale nudný a nezáživný, až to vyloženě bolí sledovat. Příběh se odehrává na ostrůvku, kde se začínají dít podivné věci, ale podivné neznamená nutně zajímavé. Ryby i ptáci masivně umírají a lidé si neví rady. Je to sice takové mysteriózní a asi 2 scény jsou lehce creepy, ale spíš se zde řeší rodinné vztahy, konspirační teorie a různé bláboly, které mě ve výsledku spíš otravovaly než zajímaly. Kdyby z toho moře vylezlo Ctulhu, nebo jiná lovecraftská příšera, bral bych i parazita ze staré Věci, ale ve výsledku se tam nestane vůbec nic a o tom i odpovídá Kill Count 1 člověk. Když jsem se podíval na časomíru v domnění, že za 10 minut bude konec a dozvěděl se, že mi zbývá ještě 45 minut, tak jsem měl opravdu, co dělat, abych nešel raději vařit či spát. Kdo rád pomalé levné filmy, kde se nic neděje, ale má Atmosféru! tak bude spokojen. 4/10. ()

Reklama

Reklama