Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slušná dráma, ktorá zhruba po hodine zbytočne dostáva transgenderový rozmer, čím sa zostudila. Na vývoj pekného vzťahu medzi bývalým kriminálnikom a malým chlapcom predsa nepotrebujeme ženské šatičky na malom osemročnom decku. Neomarxisti však neprestanú a budú už aj deti nútiť tlačiť do neprirodzených úloh, len aby si ulahodili, akí sú utláčaní. Inak je film dobrý, no má predvídateľný koniec. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalší z mnohých filmov o priateľstve dospelého lúzra s detským lúzrom, ktorý si vzájomne pozitívne ovplyvnia svoje životy. Na pecky typu Sling Blade alebo Man Without a Face to nemá. Na to je to príliš Hallmarkovsky neškodné. Osud alias scenárista konštantne nakladá obidvom hlavným postavám problémy len do takej miery, aby ich dokázali relatívne rýchlo a bez väčších problémov prekonať. Dialo sa to tak pravidelne, že od polovice filmu som zakaždým s úsmevom čakal na strih, po ktorom už bola každá nová kríza zažehnaná. Takisto mi trochu nasilu pripadalo to liberálne okorenenie príbehu transgender tématikou u chlapca alebo jedinou dobrosrdečnou černoškou, ktorá prejaví o Palmera záujem. Zato všetci ostatní belosi sú zaostalé rasisticko homofóbne svine, prípadne náboženskí fanatici. Na jednej strane ma celkom bavilo to neškodné podanie filmu, vďaka čomu si už po piatich minútach budete istý, že to skončí happyendom. Na druhej strane vzťah medzi ústredným duom pôsobil príliš umelo a ani raz ma nedojal. A to ani vo vypjatých scénach. Paradoxne sa ma dotkla len scéna medzi školníkom a Palmerom, keď mu konečne odovzdával kľúče. Tam konečne fungovali aj emócie. Takže celkovo to je taká príjemná nenáročná dráma na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jednoho krásného pátečního odpoledne a musím uznat, že to nebylo špatné rozhodnutí. Jasně, takových civilních dramat se už natočil mnoho, ale Palmer patří skutečně mezi ty lepší. Justin Timberlake by se měl ucházet o tyto typy rolí, v emočně vypjatých scénách jsem mu uvěřil každé jeho rozhořčení, každé naštvání, každou radost, každou slzu (neskutečně mu tento filmový žánr sedne). Připočtěte k tomu nadání toho malého kluka a z hlediska herectví si nemáte nač stěžovat. Zahřálo u srdíčka, jak si tito dva zmiňovaní vytvořili mezi sebou velmi pevné pouto, takové filmy ze života je důležité si někdy pustit. Chápu, že příběh nepřichází s ničím novým, revolučním, inovativním, sází na jistotu, což ho možná obere o tu eventualitu patřit k nejužší špičce, ale plně chápu jejich krok vsadit na lineární příběhovou linku, kde se nemůže nic významného zkazit. Optimistický závěr potěšil, těžko říct, zda by to takto dopadlo i v reálu, ale zvolit konec s pesimistickým nádechem by bylo jako dostat ránu do citlivých míst. Nehodilo se to sem. Za mě silné tři hvězdy. 7/10 ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(102/2022) / Chcel som si nechať tento filmík trochu dozrieť na hodnotenie, ale nič zásadné sa v mojom pocite z neho nezmenilo. Téma je rozhodne silná, ale už veľa krát videná. Justin tiež nesklamal a jeho trochu navonok emočne prázdny drsňák bol presne to čo film potreboval. Ono silné scény tam sú, ale naozaj fungujú len v tom momente a nejaký dlhší presah vo mne nevzbudili. Musím ale aj tak podotknúť jednu vec, mne sa páči na aké filmy vsadil atv+. Nie vždy to funguje, ale je vidieť snaha priniesť nejakú kvalitu a hlavne sa trochu odlíšiť od Netflixu, HBO a Amazonu. Celkom im fandím. (6/10) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Justina ako speváka som nikdy nemusel, ale ako herec je fakt veľmi dobrý a celkom som si ho obľúbil. Aj táto postava bola v jeho prípade zahraná veľmi kvalitne, a dosť výrazne ťahal tento film vpred práve on. Juno Temple taktiež zahrala nad pomery! Dej bol inak relatívne jednoduchý a miestami dosť predvídateľný. Ale aspoň téma bola relatívne originálna, hoci už mám pocit, že film bez LGBTI agendy už akoby ani nemohol uzrieť svetlo sveta. Každopádne, tu mi to až tak neprekážalo a ten vzťah medzi Eddiem a Samom bol miestami priam čarovný. Pekný film, plný optimizmu. Je to na 3*. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama