Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

lamps 

všechny recenze uživatele

Vehementní snaha přijít s usedlým a co možná nejrealističtějším konceptem vlkodlačího hororu nabízí na první pohled zajímavé spojení satirické detektivky s vraždící obludou v lákavém prostředí zasněženého neowesternu. Scény s chlupatou potvorou jsou super a vyústění celkem překvapí, ale v průběhu se dere do popředí neatraktivní rodinná vata a nesympatická hlavní postava, jejíž jednání dost narušuje potenciální napínavou zábavu. Humor není na obtíž, ale vedle jediné opravdu vtipné scény mu schází zapamatovatelná poetika a nedokáže zakrýt fakt, že ambiciózní tvůrce to celé myslel velmi vážně a komediálními vsuvkami jen zalepuje nefunkční vývoje aktérů a nefunkční aktéry jako takové. Ztratit u toho 80 minut života v pohodě můžete, ale na opravdu dobrý film si vlkodlaci budou muset stále počkat. 55% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Dva body dávam za zasnežený vizuál a malé mestečko, solídne technické spracovanie a sem tam pôsobivú, napínavejšiu scénu...Ale(hlboký nádych)...WTF???!!! Vrcholne nesympatický hlavný hrdina a jeho grimasy, možno taký Bruce Campbell by to zvládol v pohode, ale tu ma tá pseudointelektuálna tragikomická vložka vyložene štvala. "Náročnejší" divák možno bude v siedmom nebi, ale mňa to herectvo, skákanie z postavyna postavu, prestrihy na hlavného "hrdinu" atď. dosť iritovalo. Škoda solídných hororových scén, a dobre vyzerajúceho vlkodlaka, keď pointa to všetko hodí do koša. Akurát to naštve. To sa nemuseli babrať s celým predchádzajúcim dejom. Kľudne si mohli natočiť svoju čiernohumornú ódu, a neobťažovať tým ľudí, ktorý naozaj čakajú horor, alebo hororovú komédiu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že od AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNE, sme tu nemali humornejší pohľad na lycantropiu. Perfektne vyprofilované a zahrané charaktery, pričom snímok stavia hlavne na nich. Nieje tu ani gore ( možno trošičku ) a ani nevidno v plnej poľnej Vlkodlaka. Je to proste viac mimo žánru, ale o to lepšie vo vyznení. Ak by tu boli aspekty, ktoré tento film pomíja, možno by to bolo u mňa za menej, alebo možno by som urval celú hutnú päťku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych řekl, že komediální prvky ve snímku takřka nejsou pokud tedy tvůrci nepočítají výbuchy hněvu hlavní postavy. Dále jsem si nějakou dobu i říkal, že dám 3 hvězdy, ale dojem z filmu mi pokazil především konec a několik zásadních děr ve scénáři, které tu kvůli spoilerům nebudu rozebírat. 45% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama