Reklama

Reklama

The Hire: Star

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 2001, 7 min

Režie:

Guy Ritchie

Scénář:

Guy Ritchie, Joe Sweet

Hrají:

Clive Owen, Madonna

Obsahy(1)

Záhadný řidič přijímá úkol převést povýšenou zpěvačku, která chce za každou cenu uniknout svým bodyguardům. Slavná rocková hvězda však není z ledajakého těsta a je zvyklá na královské zacházení. Není tedy divu, že když její řeči překročí únosnou míru, rozhodne se řidič konat. (Kali4)

Recenze (255)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. Tento má v sobě kus humoru a dočkáte se zadostiučení za chování namyšlené zpěvačky. Na funkční kraťas je to však málo. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Zbožňujem filmy, v ktorých dostane "ten zlý", čo si zaslúži. Takže rada do života: Ak ste mrcha a Vaším šoférom je Clive Owen, nepýtajte sa ho - "Why are we going so slow?". Ale, samozrejme, len vtedy, keď nechcete zažiť the most crazy ride of your life za doprovodu Blur - Song 2. Yummy. Zo série The Hire pre mňa - 1./8 ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je narez. Asi nejlepsi hudba ze vsech dilu Hire. Madonna, ktera tu hraje nafoukanou hvezdu a pohada se se svyma manazerama nakonec prekeca Owena, aby ji odvez. Tak dlouho do neho husti, ze jede jak debil az se nastve hezky na to dupne a Madonna poslednich 5 minut filmu jen lita po sedadlech. Do toho vseho Owen dela skvely xichty + vybornej zaver. Jeden z nejlepsich dilu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Úvodní minutová poklona Madonně nestojí za moc, ale je zakončená skvěle padnoucí urážkou. Následný rozhovor s arogantní zpěvačkou již začíná mít grády, které ještě vystupňuje reklamní adrenalinová jízda stříbrného BMW M5. A "ladné" vystoupení počůrané superstar z vozu je natolik zábavné, že si troufnu napsat, že mnoho lepších koncovek po světě v BMW nejezdí. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=nK87YLmagt4 - No, konečne Hire, ktorému môžem dať s čistým svedomím plný počet hviezdičiek, a to priamo od môjho obľúbenca Guya Ritchieho. Bez debaty najzábavnejší filmík z BMW série, kde takmer presne sadla aj Madonna v úlohe neznesiteľnej "manierovej" star. Dámy a páni, paráda... ()

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo, které v tomto díle řídí Clive Owen, je BMW M5. (Listeroman)
  • Jméno Madonna není v celém klipu ani v závěrečných titulcích záměrně zmíněno, nicméně ve scéně, kdy Star "vystupuje" z auta, je za davem novinářů vidět transparent "Madonna rocks!". (kenny.h)

Reklama

Reklama