Reklama

Reklama

Anatomie pekla

  • Francie Anatomie de l'enfer (více)

Obsahy(1)

Ona je dívka. Je krásná. Přesto ji ignorují. Na záchodech klubu si pořeže zápěstí. A tak se poznali. Jemu se ženy nelíbí, ona mu zaplatí, aby se na ni díval, jak ona říká: "Z úhlu, ze kterého by ji nikdy nikdo neměl vidět". "Bude to něco stát" říká on. Čtyři noci. V domě uprostřed ničeho. Čtyři noci na to, aby konfrontovali jeden druhého. Čtyři noci ke konfrontaci nevyslovitelného, k vyjádření toho, co nesmí být ukázáno: onoho tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

ZkuKol odpad!

všechny recenze uživatele

Pomíjím fakt, že na filmu nedělal asi nikdo, kdo s filmařským řemeslem něco společného. Ale jako intelektuální film to postrádá jakékoli smysluplné sdělení, jako umělecké dílo přidanou hodnotu, jako osobní snímek osobitost. Proč bych se na to měl koukat, nebo proč jsem se na to koukal, neřeším, jako divák můžu kdykoli přestat. Ale na důvod proč něco takového natočit, vkládat do toho energii či peníze jsem nepřišel. A to je podle mne průser tohoto snímku... ()

coco.brice odpad!

všechny recenze uživatele

tohle je opravdu,ale opravdu velmi zbytecny film...mne osobne ani nesokuje,ani nejsem zhnusen ani prekvapen jen se opravdu ukrutne nudim a porad cekam,ze se stane neco co by opravnovalo existenci tohoto blabolu...a ono se nestane nic,jedine positivum je kratka stopaz filmu,ale i tak je to docela otazkou pevne vule vydrzet sledovat celej tenhle spektakl az do konce ...takze hodnoceni je pak jasne.. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nák nevím jak hodnotit? Jestli to hodit do odpadu a nebo naopak vyzvednout. Neviděl jsem to celý ,ale většina to byla. Probudil jsem se v noci a projel programy a narazil na nahou ženskou ,tak jsem čekal co z toho vyleze a nevěřícně jsem kroutil hlavou. Čemu všemu se říká umění a co už hraničí s perverzností. A co vlastně ve filmu ukázat co už né. A tady jsou scény jak v pornu. A v mnohém i horší viz tampon a sklenička. Či soulož ,když má žena mentruaci a vše je vidět ,je dost nechutné a šokující. Myslím že tenhle film by v celoplošné tv asi nerošel. ()

no2 

všechny recenze uživatele

1/10 - Další kontroverzní film, který jsem si díky kabelové televizi nenechal ujít. Po jeho skončení přiznávám, že jsem čekal horší "peklo"... No jo - žiletka, ptáčátko, čaj a násada... - kupodivu na zvracení mi z toho ani nebylo, ani z těch keců (všichni občas kecáváme o blbostech). Spíš si říkám, že kdyby ten film nebyl natočený, tak by se vůbec nic nestalo. PS: Názory paní Breillatové by mě docela zajímaly, ale jen docela trochu. To má být nějaký radikální feminismus nebo co? ()

Tomatáš odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímek je opravdu k zamyšlení...Ano, měli bychom se všichni zamyslet nad tím, kam až může lidská zvrhlost klesnout, aby dokázalo toto "dílo" natočit a vydávat to za "umění"..Opravdu je to celé postavené na vodě a absolutně se film rozchází s avizovaným žánrem!Už vůbec jsem nepochopil název filmu..sečteno a podtrženo: jeden z nejhorších filmů, které jsem kdy viděl..taková blbost se jen tak nevidí!!!Jestli máte odvahu, přesvědčte se na vlastní oči..:) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Amira Casar měla v erotických scénách svojí dablérku. (Indy21)
  • Režisérka Catherine Breillat napsala roli muže speciálně pro Rocca Siffrediho. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno