Reklama

Reklama

The Hire: Beat the Devil

Obsahy(1)

Pán James Brown starne. Požiada preto šoféra (Clive Owen), aby ho zaviezol k Satanovi (Gary Oldman) s ktorým sa pokúsi ujednať zmluvu. Ďalších 50 rokov slávy, mladosti a bohatstva. U Diabla však nič nie je zadarmo... Všetko bude závisieť od jediného závodu v ktorom môže zvíťaziť len jeden... (Avathar)

Recenze (203)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jojo, Gary Oldman je prostě herec par excellence... Je schopen zahrát i "přitepleného" ďáblíka v červeným negližé a rudou rtěnkou jak z Mrazíka :o). Výborně mu zde konkuruje James Brown, Owen hodně v povzdálí... Mimochodem, je to dobrý návod na to jak zůstat forever young a zase si dovolit roznožku :o). Marilyn Manson, to už byla jen závěrečná třešnička na dortu. Celkově hozené do pěkných a netradičních barev... ()

Squib 

všechny recenze uživatele

Zatím nejzajímavější propagační film BMW. Zoufale nevýrazného Clivea Owena absolutně přebíjí James Brown, který z úst vypouští samá moudra a především pak Gary Oldman, který roli ďábla střihnul přímo skvostně. A Marylin Manson je už jen taková třešinka na dortu...jo a abych nezapomněla...Dobrý auta! ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. V tomto se setkáte s ďáblem a pochopíte vztah mezi ním a šoubyznisem :-). Další, v kterém je více humoru, výpravově nadprůměrný, ale obsahově nuda. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

fars 

všechny recenze uživatele

Mam rad vizualni hratky, ale ceho je moc, toho je prilis... Na Scottuv styl si asi nikdy nezvyknu, u vsech dilu Hire jsem se vicememene bavil od zacatku do konce, ale tady? Udesny neprehledny strih, strasna kamera, a vubec.. rezisersky se mi to ani trochu nelibilo. Zaverecna minuta cele dilko aspon trochu zachranuje, jinak je to bida. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama